Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Te milyen sminket szoktál...

Jedwardlove kérdése:

Te milyen sminket szoktál használni? (suliban, vagy ha szórakozni mész a barátokkal. Képet is lehet :D köszipuszi)

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
én suliba spirál,szájfény. diszkóba spirál,szemceruza,szemhéjfesték,rúzs,alapozó,púder
2011. dec. 16. 20:13
 2/8 anonim ***** válasza:

én suliba elég szolid vagyok. szempillaspirál ( mivel közepes műszempilla méretű, eredeti szempilláim vannak ezért rajtam már a szempillaspirál is elég erősnek hat) és alul sötétbarna szemcerka, mert a barna szemem így szebb lesz. a szemöldökömet szépen megfésülöm átlátszó szempillaspirállal + néha púder (golyós)

Buliba, pedig jöhet a fekete erősen, füstös szem, bármilyen :D akár még műszempilla is habár nekem nincs rá igazán szükségem

2011. dec. 16. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Suliba púdert, néha kis pirosítót, és a szemhéjamra icipici barna szemhéjfestéket. Így olyan, mintha nem is lenne rajtam smink.

Buliba általában tussal kihúzom a szemem, és szempillaspirált is teszek fel. De mentem már smink nélkül is buliba :D

2011. dec. 16. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:

suliba alapozó egy kevés szemceruza, meg szempillaspirál

buliba csak egy tuscsíkkal több

2011. dec. 16. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:

suliba: alapozó, púder, szempillaspirál, szájfény

buliba: ugyanez, csak felül szépen kihúzom a szemem, de néha szoktam hétköznapra is vékonyan

2011. dec. 16. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Általában ha van időm szeretem azzal tölteni az időm a fürdőbe hogy emberarcot varázsolok magamnak. Először felviszem az alapozót aztán kihúzom a szemem alul. fekete szemhéjpúderrel húzok egy vékony csíkot majd ezüstszürkével elkenem fent. Így ilyen füstös hatása lesz és kiemeli a kék szemem. Majd egy kis szempillaspirál és voilá. Téli időkbe nem kencézem a szám, csak labello, hogy finom puha legyen. De sima alapozóval is kimerek menni az utcára, nem feltétlen szükséges rám smink... Buliba barátnőmhöz szoktam járni aki kihúzza tussal a szemem és valami ruhához illő szemhéjpúdert visz fel. :) drasztikusabb dolgok mint műszempilla meg strasszkő meg ilyenek nálam nem játszanak... :D
2011. dec. 17. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:

alap: alapozó, korrektor, púder, pirosító, felül barna szemcerka és spirál, szájfény. Mind természetes szín, gyakorlatilag alig látszik valami.

ha feltűnő sminket csinálok, akkor szájra rúzs, ez sem erős, a szememet szoktam fénylő zölddel körberajzolni, felül szintén sötét vonal még a zöldre és sok fekete spirál. Többi ugyanaz, mint fent, csak kicsit több a pír.

2011. dec. 19. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Suliba(nem mindig használok sminket suliba)

Hab állagú alapozó,porpúder,pírosító,szempillaspirál.

Ha szórakozni megyek(ami ritkán van) Akkor szintén,hab állagú alapozó,porpúder,pírosító,szempillaspirál,fekete szemceruza,szájfény.

2011. dec. 25. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!