Te milyen sminket szoktál használni? (suliban, vagy ha szórakozni mész a barátokkal. Képet is lehet :D köszipuszi)
én suliba elég szolid vagyok. szempillaspirál ( mivel közepes műszempilla méretű, eredeti szempilláim vannak ezért rajtam már a szempillaspirál is elég erősnek hat) és alul sötétbarna szemcerka, mert a barna szemem így szebb lesz. a szemöldökömet szépen megfésülöm átlátszó szempillaspirállal + néha púder (golyós)
Buliba, pedig jöhet a fekete erősen, füstös szem, bármilyen :D akár még műszempilla is habár nekem nincs rá igazán szükségem
Suliba púdert, néha kis pirosítót, és a szemhéjamra icipici barna szemhéjfestéket. Így olyan, mintha nem is lenne rajtam smink.
Buliba általában tussal kihúzom a szemem, és szempillaspirált is teszek fel. De mentem már smink nélkül is buliba :D
suliba alapozó egy kevés szemceruza, meg szempillaspirál
buliba csak egy tuscsíkkal több
suliba: alapozó, púder, szempillaspirál, szájfény
buliba: ugyanez, csak felül szépen kihúzom a szemem, de néha szoktam hétköznapra is vékonyan
alap: alapozó, korrektor, púder, pirosító, felül barna szemcerka és spirál, szájfény. Mind természetes szín, gyakorlatilag alig látszik valami.
ha feltűnő sminket csinálok, akkor szájra rúzs, ez sem erős, a szememet szoktam fénylő zölddel körberajzolni, felül szintén sötét vonal még a zöldre és sok fekete spirál. Többi ugyanaz, mint fent, csak kicsit több a pír.
Suliba(nem mindig használok sminket suliba)
Hab állagú alapozó,porpúder,pírosító,szempillaspirál.
Ha szórakozni megyek(ami ritkán van) Akkor szintén,hab állagú alapozó,porpúder,pírosító,szempillaspirál,fekete szemceruza,szájfény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!