Jövőhéten strandra megyünk barátokkal, hogyan csináljam meg a sminkem?
szerintem vízálló szempillaspirál, és kész, mert amugy is a "természetes smink a divat".
próbálj megmutatni a barátaidnak egy új oldalt magadból,
mégpedig a "sminktelen" változatú önmagadat. :)
puszi <3
Az arcodra esetleg színezett krém,nekem nem jött le szerencsére:)
vízálló spirál és ennyi:)
Egy kis vízálló szempillaspirál jó jöhet.
De pl. alapozót ne használj, azzal nem lehet napozni!
Íme egy újabb eset...
,,Jaj de jó csaj vagy"
Smink nélkül meg majdnem elhányom magam...
Na mindegy.
Az a gond, ha a barátok között vannak fiuk is, akkor nem nagy esély van rá, hogy olyan sminkben jössz haza, mint ahogy mentél.
A fiuk hajlamosak lefröcskölni vízzel, belelökni a medencébe, víz alá nyomni véletlenül.
A nagy melegben pedig úgyis leolvadna rólad a festék, az meg rosszabbul néz ki, ha elvan kenődve a sminked.
A helyedben én napszemüveget vennék fel inkább.
Én is hasonló helyzetben voltam.
Előtte pár nappal ráálltam a komolyabb arcápolásra, hogy ne kelljen alapozót használnom.
Így az arcbőröm rendben van, max kis mattító krémet kenek fel az meg a vízben sem jön le nekem soha.
A szempilládat befestheted vízálló spirállal (előtte teszteld le otthon hátha nem is annyira vízálló) vagy elmehetsz tartósra befestetni kozmetikushoz.
A szádra kis labello vagy valami fényvédős ajakbalzsam és kész.
Nagyon sminkelni nem érdemes mert csak a baj van vele.
Ha én aki mindig 5 kiló sminket rak magára kibírtam, akkor te is kifogod! És jó strandolást :)
Szerintem semmit se tegyél magadra.
1.Nem egészséges sminkkel napra menni,és gondolom nem csak a vízbe lesztek...
2.A fiúk tényleg szeretnek hülyéskedni,szóval simán benyomhatnak a víz alá stb.
3.Megmutathatod egy új,"natúr" oldaladat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!