Hogy csináljam? (köldök piercing)
Figyelt kérdés
Köldök piercinget szeretnék surgősen de úgy hogy a szüleim ne tudjanak róla.Szóval ne látszódjon. Valamit tudtok ajánlani hogy mivel takarjam vagy valami ilyesmi?2011. jún. 28. 20:48
1/8 anonim válasza:
Vannak olyan ruhadarabok amit fel lehet húzni a felső testre, ezek általában - ha elég hosszúak - eltakarják a köldököt is. Trikónak, Pólónak hívják. Ha vastagabbat szeretnél akkor ajánlom a pulóvert, ez vastagabb mint az előzőek, tehát akkor érdemes felvenni ha hidegebb van. Van még olyan hogy kabát. Ezt nem érdemes magában felvenned mert akkor kinéznek az emberek és rögtön rájönnek hogy köldök piercinged van.
Ha nem tudok ezeket a ruhák egyikét se beszerezni akkor takard el a kezeddel, újsággal, vagy egy atomreaktorral, de ha az utóbbival takarod el akkor az elég feltűnő és az emberek kinéznek majd mindenhonnan.
2/8 anonim válasza:
Hosszu poló,elfedő gatya... Nekem csak majdnem egy hósan derült ki:D:d
4/8 A kérdező kommentje:
Félek ha szüleim megtudják nagyon idegesek lesznek :/
2011. jún. 28. 21:25
5/8 anonim válasza:
Kezdetekben ajánlott letakarni egy sebtapasszal, de higiéniai okok miatt ez nem mindig célravezető. Szerintem beszéld meg szüleiddel a dolgot és kérd meg őket, hogy engedjék meg, mert nagyon szeretnéd, és ha beleegyeznek, legalább a te lelked is nyugodt lesz. Vagy ha csak lázadás, esetleg divat függés miatt akarod megcsináltatni, akkor el kell gondolkozz rajta még egyszer, mert ez veszélyes is lehet (fertőzések, vadhús, esetleg kinövések)
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,megfogadom a tanácsodat.
2011. jún. 28. 21:35
7/8 anonim válasza:
Nehogy rakjál rá sebtapaszt. Nem szabad. Szellőznie kell, ha nem vérzik soha nem szabad tapaszozni, és ne használj soha krémet csak kamilla teát. Nekem is volt köldök piercingem és olyan ember mondta ezeket akinek több mint 30 éves tapasztalata van, szóval hidd el,... vagy ne hidd de majd te is meglátod.
8/8 A kérdező kommentje:
dehogyis tapasztom, arra mondtam hogy megfogadom hogy beszélek anyummal :D
2011. jún. 29. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!