Mit csináljak a nyáron a piercingemmel?
Anyumék nem tudják, hogy van piercingem. Itthon van medencénk és ugye ha nem veszem ki akkor észre veszik. De nem nagyon merem kivenni, mert félek, hogy nem tudom vissza rakni..:D Anyuméknak még nem szeretném elmondani, hogy van piercingem.
4 hónapja van piercingem, most már nem forrhat össze ha kiveszem ugye? De még amikor kiveszem akkor folyik belöle a genny.. az baj?
Az első vagyok... :D
Amúgy én sem mondtam el nekik, hogy csináltattam pc-t a köldökömbe... mondjuk nekünk nincs is itthon medencénk, és a családdal meg nem járunk strandra... :D Úgyhogy le sem bukhattam volna...
Viszont fogytam, így a piercingem "kiforrta" magát, mert lement az a kis 'zsír', bőr, ami tartotta... És nem tudom, hogy visszarakassam-e... :D Hiányzik. :D És a drága ékszerem itt áll a fülbevalóim között. :D Szegény. ):
Kedves Kérdező és a többi Individum!
A piercing ma már nem tömegjelenség? De igen... Minden második 18-20 évesnek és majdnem minden 14-17 évesnek van. Hú, de egyediek vagytok...
Nem azt írtam, hogy mindenki legyen egyforma, ennyire nem tudjátok értelmezni amit olvastatok? Előbb inkább üljetek le az elsős-másodikos olvasókönyv mellé, minthogy a piercingeshez rohannátok.
Kedves Kérdező!
Majdnem 18 éves vagy? Én meg majdnem 100. Már csak 80 év hiányzik. Elég tág ez így. De abból ítélve, hogy nem bírsz normálisan érvelni a "maradi" szüleidnek a piercing "szükségessége" mellett (miért fontos számodra), addig kétlem a 18-at.
Különben ki fizette? Csak nem ők, szegények. Kis hazug fruskát neveletek :)
Nem éppen vagyok hazug fruska..
Mert igenis meg dolgoztam azért a pénzért.
Nem vagy a helyembe, sőőt nem is ismersz, szerintem nem kéne egyből elitélned.
A majdnem 18 alatt azt értem hogy még 1 hónap...
De a te dolgod, hogy mit gondolsz.
Én nem mondtam, hogy a piercing egyedi, én azt modntam, hogy nekem tetszik...:)
Nekem is van PC-m a köldökömben 16 évesen csináltattam msot vagyok 17. Én anyukámmal mentem el megcsináltatni,ő fogta a kezem:) de nemfájt szerencsére csak mint egy szuri:)
Én 2 évig vártam h anyukám aztmondja h jó 16 mostmár mehetek. Sztem 16 évesen nem angy cucc h megengedte. Ha meg te 18 leszel sztem nyugodtan elmondhatod anyukádnak, enmhiszem h leszedi a fejed,hisz már majdnem egy felnőtt nő vagy:) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!