Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak a nyáron a...

Mit csináljak a nyáron a piercingemmel?

Figyelt kérdés

Anyumék nem tudják, hogy van piercingem. Itthon van medencénk és ugye ha nem veszem ki akkor észre veszik. De nem nagyon merem kivenni, mert félek, hogy nem tudom vissza rakni..:D Anyuméknak még nem szeretném elmondani, hogy van piercingem.

4 hónapja van piercingem, most már nem forrhat össze ha kiveszem ugye? De még amikor kiveszem akkor folyik belöle a genny.. az baj?

2009. máj. 16. 14:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az első vagyok... :D

Amúgy én sem mondtam el nekik, hogy csináltattam pc-t a köldökömbe... mondjuk nekünk nincs is itthon medencénk, és a családdal meg nem járunk strandra... :D Úgyhogy le sem bukhattam volna...

Viszont fogytam, így a piercingem "kiforrta" magát, mert lement az a kis 'zsír', bőr, ami tartotta... És nem tudom, hogy visszarakassam-e... :D Hiányzik. :D És a drága ékszerem itt áll a fülbevalóim között. :D Szegény. ):

2009. máj. 17. 16:05
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Kedves Kérdező és a többi Individum!

A piercing ma már nem tömegjelenség? De igen... Minden második 18-20 évesnek és majdnem minden 14-17 évesnek van. Hú, de egyediek vagytok...

Nem azt írtam, hogy mindenki legyen egyforma, ennyire nem tudjátok értelmezni amit olvastatok? Előbb inkább üljetek le az elsős-másodikos olvasókönyv mellé, minthogy a piercingeshez rohannátok.

Kedves Kérdező!

Majdnem 18 éves vagy? Én meg majdnem 100. Már csak 80 év hiányzik. Elég tág ez így. De abból ítélve, hogy nem bírsz normálisan érvelni a "maradi" szüleidnek a piercing "szükségessége" mellett (miért fontos számodra), addig kétlem a 18-at.

Különben ki fizette? Csak nem ők, szegények. Kis hazug fruskát neveletek :)

2009. máj. 17. 17:44
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem éppen vagyok hazug fruska..

Mert igenis meg dolgoztam azért a pénzért.

Nem vagy a helyembe, sőőt nem is ismersz, szerintem nem kéne egyből elitélned.

A majdnem 18 alatt azt értem hogy még 1 hónap...

De a te dolgod, hogy mit gondolsz.

Én nem mondtam, hogy a piercing egyedi, én azt modntam, hogy nekem tetszik...:)

2009. máj. 17. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem is van PC-m a köldökömben 16 évesen csináltattam msot vagyok 17. Én anyukámmal mentem el megcsináltatni,ő fogta a kezem:) de nemfájt szerencsére csak mint egy szuri:)

Én 2 évig vártam h anyukám aztmondja h jó 16 mostmár mehetek. Sztem 16 évesen nem angy cucc h megengedte. Ha meg te 18 leszel sztem nyugodtan elmondhatod anyukádnak, enmhiszem h leszedi a fejed,hisz már majdnem egy felnőtt nő vagy:) Sok sikert!

2009. máj. 22. 19:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Már írtam egyszer, de ismét megteszem... 20 éves lány vagyok egyébként, vannak piercingeim, szeretem is őket, a szüleim tudnak mindről, és elfogadják. Nem azért csinálom, hogy másoknak tetsszen, hanem mert ÉN szeretem... Egyébként pedig, a kedves előítéletes válaszolónak üzenve: én 16 éves korom óta rendszeresen dolgozom iskola mellett, amikor csak tehetem, s édesanyámnak így nem kell pénzt költenie semmire, amire vágyom, mindent megveszek magamnak, könnyítve ezzel az ő életét. Ha én meg tudom ezt tenni, akkor valószínűleg vannak még emberek, akik szintén, és egy majdnem 18 éves lányról nem kell azt feltételezni, hogy minden a p.icsája alá van téve, és semmit nem tesz az életben... De persze rosszindulatúnak lenni sokkal élvezetesebb, mint rákérdezni a dologra, ugye? :] Gratulálok emberek.
2009. máj. 23. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!