Mit csináljak a nyáron a piercingemmel?
Anyumék nem tudják, hogy van piercingem. Itthon van medencénk és ugye ha nem veszem ki akkor észre veszik. De nem nagyon merem kivenni, mert félek, hogy nem tudom vissza rakni..:D Anyuméknak még nem szeretném elmondani, hogy van piercingem.
4 hónapja van piercingem, most már nem forrhat össze ha kiveszem ugye? De még amikor kiveszem akkor folyik belöle a genny.. az baj?
Nem nagyon gennyes már, csak ha kiveszem akkor szokott még néha gennyes lenni.
amúgy octenisept-tel szoktam lefújni (piercing-es ajánlotta)
és orvosi fém van benne. nem szoktam cserélgettni se kivenni, ma is csak azért vettem ki h nagyon feltűnő-e a lyuk... De nem anyumék vaksik nem veszik észre (nem vagyok velük tiszteletlen mielött ezzel jönnétek)
Amúgy eddig még nem buktam le, de majd anyumnak elmondom csak elöbb szeretném, hogy vége legyen ennek a tanévnek.. aztán majd meglátom. Azért is mondanám el, mert szeretnék az arcomra is piercinget és, hogy engedjék meg:D
Az átlátszó piercinges ötlet tetszik... majd utánna nézek, hogy van-e olyan a környéken a boltokba;)
Köszönöm a komikat;)
Minek kilyuggatni a pofádat? Miért lett ekkora divat ha tele van fémmel az arcotok, meg a szátok? Csak a hasonszőrű divatmajom fiúknak fog bejönni. Egy értelmes, épkézláb srác rád se fog nézni... De ha neked ez így megfelel.
Egyébként tiszteletlenség, hogy nem mondod el édesanyádnak. Hány éves vagy 15? :DDDD
Ezek szerint kedves fölöttem kommentáló te mindent azért csinálsz, hogy mások nézegessék, nem pedig azért, hogy a saját ízlésednek megfelelj... =) Elég szánalmas, hogy nem tudja a sok csökött agyú elviselni, hogy különböző ízlésű emberek léteznek, és nem mindenki szar ember, aki nem áll be a sablonok közé, hanem próbál újítani. Szerintem inkább húzd meg magad, és örülj neki, hogy nem mindenki úgy néz ki, mint te, szerintem szar világ lenne, ha mindenki egyforma lenne...
Azzal viszont én sem értek egyet, hogy már a gyerekek is piercinget csináltatnak. Vehetnék komolyabban a piercerek, és szúrhatnának inkább csak 18 éven felülieknek.
Pedig 21.08as válaszolónak tök igaza van.
Nincs ebbe semmi egyedi, egyik hülye elkezdte, a többi meg megy utána.
"Kedves" 5. válaszoló...
Nem éppen 15 vagyok, hanem már lassan 18.
Igazából csak sajnálni tudlak, hogy te azt nézed, hogy mások mit gondolnak rólad. Én azt nézem nekem mi tetszik. Az meg, hogy nem mondtam el itthon az én dolgom... Elég maradiak és nincs szükségem veszekedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!