Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy szedjem le a műszempillámat?

Hogy szedjem le a műszempillámat?

Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken rakattam fel tincses műszempillát. Azt mondta a kozmetikus, hogy egy hét után leesik magától. Mindkét szememre 3 tincs volt feltéve, és már egy mindkét oldalról leesett. A többi mikor fog? Eléggé idegesít már. Vagy valahogy leszedhetném?
2011. dec. 10. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem megy semmivel akkor menj vissza a kozmetikushoz, neki biztos van valami rá amivel lejön.
2011. dec. 10. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van oldószer, de elég drága. Menj vissza a kozmetikusodhoz, hogy szedje le. De semmiképp se tépd le!
2011. dec. 10. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az olaj alapu sminklemoso oldja a ragasztot! Ha vattara teszel viszonylag sokat es jol ranyomkodod ( vigyazva, hogy a szemedbe nem menjen) Akkor annak oldania kell!
2011. dec. 10. 13:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Dehogy tépem, mondjuk óvatosan próbáltam, de fájt mint állat. Azért zavar, mert az egyik tincs már majdnem lejön, de egy icipici még tartja, próbáltam lehúzni, de nem jött. Akkor irány vissza. Köszi a válaszokat!
2011. dec. 10. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Sztem próbáld meg vazelinnel!!
2011. dec. 10. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Vágd le ollóval.
2011. dec. 13. 20:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves 24%-ban hasznos válaszokat adó válaszadó ;)
2011. dec. 14. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!