Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! Más is van úgy vele,...

Csajok! Más is van úgy vele, hogy smink nélkül nem lépne ki az utcára, még a közeli közértbe se?

Figyelt kérdés
Nálam alap a szemcerka, alapozó és spirál :D 20/l
2009. máj. 13. 17:33
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
az utolsónak igazat adok :) én szeretek nő lenni és nálam hozzátartozik a smink, persze mértékkel
2009. máj. 19. 15:44
 32/42 anonim ***** válasza:
75%

szio! en is igy vagyok a ceruza es a spiral az mindennapi,nem megyek ki sehova legalabb a siral nelkul

de nalam foleg azert mert szoke vagyok es szokes a szempillam es eleg kicsi is, es mivel kek a szemem igy jol all a fekete spiral, szemceruzanak keket szoktam hasznalni de nem vastagon, csak h kihangsulyozza a szemem. de ha ugyvan kedvem akkor teljes sminkbe oltom magam, imadom a szines sminkeket, de nem tulzasba vinni, hanem ami epp illik a ruhazatomhoz..

imadok sminkelni>>> zsuzs/21

2009. máj. 19. 16:36
 33/42 anonim ***** válasza:
74%

De figyelj máárrr:D

Nem érdekel, h. mások mit gondolnak. És h. mit szólnak hozzá. Nem azért sminkelem magam, h. mások szépnek találjanak!! Hanem magamnak sminkelek. Mert így érzem jól magam!! Ennyih !!!

2009. máj. 19. 17:47
 34/42 A kérdező kommentje:
jaja, én is kedves utolsó válaszoló :)
2009. máj. 19. 22:37
 35/42 anonim ***** válasza:
75%

o en se egy szep smink se egy szep ruha nelkjul nem tok kimenni az utcara:D me a boltig se :S

:D

2009. máj. 21. 07:15
 36/42 anonim válasza:
81%
Nem.
2009. máj. 21. 16:08
 37/42 anonim válasza:
80%
Én például minden reggel kifestem a szemem, mert szerintem ápoltabb benyomást tesz. Olyan ez, mint a reggeli fogmosás és hónaljstiftezés. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy aki nem sminkeli magát az igénytelen!!! Csak egyszerűen mindenkinek más a reggeli rutinja! :-)
2009. máj. 25. 14:40
 38/42 anonim ***** válasza:
66%
Hát én nagyon ritkán vagyok vele így. Ha tudom, hogy forgalmas helyre megyek, akkor alap a smink. De ha kihalt minden, és sietek valahova, akkor meg néha előfordul, hogy kihagyom. Már a barátom előtt se zavar annyira, ha nincs rajtam smink, mert ő amúgy is utálja, mert úgy nem vagyok természetes. Amúgy a legtöbb fiú nem szereti...De mégis valljuk csak be, hogy úgy szebbek vagyunk...;)
2009. júl. 12. 20:43
 39/42 anonim válasza:
51%
Az alapozot nem hasznalom csak szombaton mikor bulizni megyek...maskepp szemcerka,szempillaspiral nelkul el se tudnam kepzelni magam...nem ereznem jool magam a borombe:)
2009. szept. 17. 18:13
 40/42 anonim ***** válasza:
51%
nemsminkelek...!!
2010. jan. 10. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!