Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! Más is van úgy vele,...

Csajok! Más is van úgy vele, hogy smink nélkül nem lépne ki az utcára, még a közeli közértbe se?

Figyelt kérdés
Nálam alap a szemcerka, alapozó és spirál :D 20/l
2009. máj. 13. 17:33
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez megszokás kérdése is.
2009. máj. 14. 10:42
 22/42 anonim ***** válasza:
82%

hogy itt mindenki milyen önbizalomhiányos! higyjétek el, senkit sem érdekel, hogy van-e rajtatok alapozó! a pasikat sem érdekli annyira(legalábbis a normálisabbját, bár én csak az egyetemi ismerősökről és a barátomról tudok nyilatkozni ilyen téren)

amúgy egy haverom mesélte: járt egyszer egy csajjal, olyan "járunk?- jó oké, nekem is bejössz"-alapon, a csajon mindig full smink volt. aztán mikor meglátta 1szer reggel smink nélkül, fel sem ismerte, teljesen máshogy nézett ki a csaj, (állítólag ő tényleg csúnya volt smink nélkül) Azóta a havernak egyetlen egy barátnője sem volt aki komolyan sminkelte magát, most meg menyaszonyának is szól már a szemceka, spirál után, hogy elég ennyi...

2009. máj. 14. 14:12
 23/42 anonim ***** válasza:
71%

02:19 vagyok És én egyáltalán nem vagyok önbizalomhiányos!

Azon kevesek közé tartozom akiket nem érdekel más véleménye... a pasiké meg főleg nem.

Én magam miatt sminkelek, mert úgy érzem jól magam. Nem mondom, hogy nem szólnak be sokszor, hogy minek van rajtam annyi smink, műszempilla stb, anélkül is szép lennék... de engem nem érdekel mit mondanak. Ha én így érzem jól magam akkor marad, és azzal úgyse járnék soha aki ilyen dolog emiatt elutasít. Örülök, hogy ezzel is ki tudom szűrni a normálisabb embereket :)))

Ja és annyit szeretnék még csak hozzáfűzni, hogy én nem vagyok ilyen cicababa stílusú nő, csak simán sok sminket használok, és feltűnő ruhákat hordok :)

2009. máj. 15. 13:41
 24/42 anonim válasza:
60%
Én csak akkor nem sminkelek, ha pl. kutyát sétáltatok, vagy elmegyek a sarki közértbe. De mindenhova máshova igen. Smink nélkül ápolatlannak érezném magam. Nálam ez része a mindennapi higiéniának.
2009. máj. 15. 15:31
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Én nem sminkelem magam. Régebben enyhén ha mentem suliba, dolgozni, de aztán elmaradt az is.

Úgy vagyok vele hogy én ilyen vagyok ha nem tetszek valakinek ne nézzen rám. Nem lehet mindenki olyan szép mint más. Ez kicsit beképzelten hangzik, de pont hogy nem az.

De amúgy ruhával én is így vagyok. Még ha elmegyek ide a pár háznyira lévő boltba akkor is utcai ruhát veszek fel. Tehát nem foltos, szakadt és még a gyermekemet is átöltöztetem és figyelek erre.

2009. máj. 16. 14:40
 26/42 anonim ***** válasza:
66%
Alapozót még sohasem használtam, viszont a szemceruza, szempillaspirál és labello az alap mindig. :D 20/L
2009. máj. 16. 17:33
 27/42 anonim ***** válasza:
35%

alapozó,szemcerka,spirál szájfény nálam is alap,mint minden csajnál aki ad magára egy kicsit is.ez nem önbizalomhiány hanem szimplán csak igényesség ;)

16/L

2009. máj. 17. 15:36
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Igényes lehet az ember smink nélkül is...
2009. máj. 17. 19:43
 29/42 anonim válasza:
80%

30 éves vagyok, és 17 éves korom óta használtam/ok szemceruzát, de nem voltam soha agyonfestve. Amikor a kislányommal terhes lettem, valahogy elfelejtődött a sminkelés, és kb 1 évig nem tettem magamra semmit. Amikor a kislányom kb 5 hónapos volt, egyik nap pakolás közben megtaláltam a szemceruzámat és kihúztam a szememet.

Aznap Anyukám is, és a Férjem is egész délután azt hajtották, hogy ki vagyok virulva, meg olyan szép vagyok aznap valahogy... elárultam a titkot, hogy egy 5 másodperces művelet kellett hozzá.

DE!

Túlzásba vinni fiatal korban nem szabad és

EL KELL FELEJTENI A VAD FEKETE SZEMCERUZÁT!

Annyira béna ez az új gyerekdivat, az EMO vagy mi. (Lehet, hogy nem is az...) JA? ÉS A RIKÍTÓ KÉKET, ZÖLDET IS!

Egy szolid barna szemceruza szép szerintem + leheletnyi arcszínező.

fontos:

keveset, igényesen, ízlésesen

Ezt is meg kell tanulni!!

2009. máj. 19. 09:09
 30/42 anonim válasza:
83%
Én a gyerekem születése előtt szinte mindig sminkeltem magam, amióta itthon vagyok a gyerekkel csak nagyritkán. Ehhez is hozzá lehet szokni, de sokszor zavar, főleg, ha látok egy szépen kifestett nőt az utcán. De az meg nevetséges szerintem, hogy talpig sminkben, magassarkúban tologassam a babakocsit. Ellenben 20 évesen én is mindig festettem magam, kiöltöztem, stb. Addig tedd ezt, míg lehetőséged van rá, hogy csak magaddal foglalkozz, szóval én pártolom!
2009. máj. 19. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!