Csajok! Más is van úgy vele, hogy smink nélkül nem lépne ki az utcára, még a közeli közértbe se?
közértbe szemceka? miajófenének? Tán pasizni jársz a boltba? mert én bevásárolni... Fésülködés, farmer, póló, tornacipő, kész.
Sőt még a barátom előtt is szoktam smink nélkül mutatkozni, de biztos én vagyok lemaradva... teljesen kisminkelve(alapozó+stb) meg csak eddig 1szer voltam, fellépésen.
Egyébként, ha barátokkal megyek valahová, akkor nőiesen(és darkosan) öltözködök, szaténszoknya,fűző stb, de max szemcerka ekkor is, semmi több.
Szerintem felesleges mindenhová sminket kenni, de ha valaki ennyire önbizalomhiányos...
Én most leszek 20, de smink nélkül sehová sem megyek én sem.
Akár a boltba megyünk vagy rokonokhoz vagy bárhová minimum alapozó-púder, szájfény-rúzs, szemceruza, szemfesték, szempillaspirál stb-stb. csillámpor.
Mindig úgy nézek ki, mint aki felvonulásra megy :DD
Egyszerűen így érzem jól magam, és ha kilépek a házból felrakok sminket.
Különben sem szerettem soha a natúrsminket, mindig feltűnően sminkelek.
Persze ha futni megyek vagy hasonló akkor nem teszek magamra semmit, csak reggel egy fényvédőkrémet.
Itthon pedig ritkán sminkelek magam, általában inkább ápolom az arcom pakolásokkal, krémekkel.
Bár hangulatomtól függ néha a takarításhoz is kisminkelem magam, ha attól jobban érzem magam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!