Csajok! Más is van úgy vele, hogy smink nélkül nem lépne ki az utcára, még a közeli közértbe se?
Nem sminkelem magam!
Viszont és rosszabb ruhába nem tudok kimenni az utcára!Amelyik ruhán van egy szakadásvagy ilyesmi nem tudok ha kimegyek oylan ruhába ugy érzem mintha mindenki engem nézne és azt gondolná milyen gáz ez a láyn emg iylenek nem tudom miért :D
17/L
én is főleg ruhával vok így!
de én mivel még csak 15 vok viszont szemceruza spirál az 80%ban alap de van amikor későn kelek akkor leszarom és akkor aznap pihen a bőröm.
Én is így vagyok vele, pedig nem vagyok egy cicababa vagy ilyesmi, de már megszoktam, hogy mindig szép a szemem:) szemcerka, spirál nálam is alap, mondjuk alapozót nem nagyon szeretem.
18/L
Én inkább arra törekszem hogy ne sminkeljem ki magam.
Azért mert attól félek hogy sokkal 'szebb'leszek ugy és eltűnik a 'természetes varázs '-om.(kicsit beképzelten hangzik de nem vagyok az)
Én is így vagyok vele.. Pedig, kövezzetek meg, 14 éves vagyok! De sajna nagyon csúnya foltok vannak az arcomon, ilyen pigment szerű sötét pöttyök, főleg a szám körül, és a szemem alatt..
Naponta használok alapozót, púdert, szempillaspirált, és valami szájfényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!