Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! Más is van úgy vele,...

Csajok! Más is van úgy vele, hogy smink nélkül nem lépne ki az utcára, még a közeli közértbe se?

Figyelt kérdés
Nálam alap a szemcerka, alapozó és spirál :D 20/l
2009. máj. 13. 17:33
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
84%

Nem sminkelem magam!

Viszont és rosszabb ruhába nem tudok kimenni az utcára!Amelyik ruhán van egy szakadásvagy ilyesmi nem tudok ha kimegyek oylan ruhába ugy érzem mintha mindenki engem nézne és azt gondolná milyen gáz ez a láyn emg iylenek nem tudom miért :D

17/L

2009. máj. 13. 17:35
 2/42 anonim ***** válasza:
77%

én is főleg ruhával vok így!

de én mivel még csak 15 vok viszont szemceruza spirál az 80%ban alap de van amikor későn kelek akkor leszarom és akkor aznap pihen a bőröm.

2009. máj. 13. 17:38
 3/42 anonim ***** válasza:
88%

Én is így vagyok vele, pedig nem vagyok egy cicababa vagy ilyesmi, de már megszoktam, hogy mindig szép a szemem:) szemcerka, spirál nálam is alap, mondjuk alapozót nem nagyon szeretem.

18/L

2009. máj. 13. 17:38
 4/42 anonim ***** válasza:
98%
30 éves vagyok és én sem megyek smink nélkül sehová már ezer éve. Elé sem tudom képzelni (sajna).
2009. máj. 13. 17:39
 5/42 anonim ***** válasza:
67%
Én is annyi idős vagyok, mint Te, de én nem is sminkelem magam, max. alkalmakra. Szerintem az elég gáz, ha 20 éves létedre nem mész ki az utcára smink nélkül.. Idősebb korban még oké, de 20 évesen?!
2009. máj. 13. 17:45
 6/42 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem GÁZ szerintem inkább látszik hogy foglalkozol magaddal
2009. máj. 13. 17:48
 7/42 anonim ***** válasza:
94%

Én inkább arra törekszem hogy ne sminkeljem ki magam.

Azért mert attól félek hogy sokkal 'szebb'leszek ugy és eltűnik a 'természetes varázs '-om.(kicsit beképzelten hangzik de nem vagyok az)

2009. máj. 13. 17:54
 8/42 anonim ***** válasza:
56%
17.48-as válaszadó! Tehát aki nem sminkel, az már nem is foglalkozik magával?! Ennyi idősen nem hiszem, hogy nagy szükség lenne rá. A természetesség sokkal szebb, aki ilyen fiatalon még a közértig se megy ki smink nélkül az gáz..SZERINTEM!
2009. máj. 13. 18:06
 9/42 anonim ***** válasza:
80%

Én is így vagyok vele.. Pedig, kövezzetek meg, 14 éves vagyok! De sajna nagyon csúnya foltok vannak az arcomon, ilyen pigment szerű sötét pöttyök, főleg a szám körül, és a szemem alatt..

Naponta használok alapozót, púdert, szempillaspirált, és valami szájfényt.

2009. máj. 13. 18:09
 10/42 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagyok már túl fiatal, de a megszokott, szolíd smink nélkül soha, sehova. Ezzel kezdem a napomat és még akkor is így van, ha ki sem teszem a lábam a házból. Én reggeliztetek, de csak azután, miután rendbe hoztam magam. Ez az én luxusom!
2009. máj. 13. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!