Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tudom berakni a fültágító...

Hogy tudom berakni a fültágítót? HELPPP! (több infó leljebb)

Figyelt kérdés
Van 2 féle tágítóm. Mind a kettő elég kicsi (4-esek.) De nem tudom berakni egyiket sem, pedig már 2 napja szenvedem velük. Az egyik sima műanyag, a másik szilikon. Az az egészben az érdekes, hogy a 4-mm-es "segédezköz" simán bele megy a fülembe, és forgatni meg piszkálni is tudom. Próbáltam úgy is, hogy összecelluxozom a végét, és akkor hátha könnyebb, persze... a tágító végéig. Mit tehetnék? Lécike segítsetek!!!
2011. nov. 27. 16:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

hmm és nem fájt mikor ilyen dolgokat raktál a füledbe ?

Mert nekem az is rohadtul fájt, hogy kisebb-nagyobb piercinget, utána meg egyre nagyobb tágítókat raktam bele.

Nem egy kellemes dolog a tágítás az biztos :))

Én marha utána találtam fültágítócsigát, amivel egy hét alatt 4mmre kitudtam tágítani pluszban a fülemet, szerintem ez a legjobb módszer. Tökre meglepődtem mikor az5mm-es tágító helyére egy hét múlva simán betudtam rakni a 8mm-es tágító a csiga segítsége után :))

Amúgy van olyan oszt.társam akinek 12mm-es tágítója van és azért sem szóltak a tanárok, jó mondjuk a haja félig eltakarja, de azért valamennyire mégis látszik neki.

Az ugye tudod, hogy 2hetente 1mm-tert lehet tágítani a fület azzal a módszerrel egészségesen ahogy te csinálod :))mert ha gyorsabban próbálod ezzel a módszerrel akkor annak rossz vége lesz.

Bár nem hiszem, hogy téged ez a dolog fenyeget, csak gondoltam úgy is témához vág, szóval megjegyeztem csak :))

2011. nov. 27. 22:04
 12/29 anonim ***** válasza:

amúgy mi a helyzet?

sikerült berakni rendesen a tágítót? :))

2011. nov. 28. 14:41
 13/29 A kérdező kommentje:
15 vok, és gimibe járok, és eddig nem olyan voltam,mint most, szal mostanában elemosodtam. xd akkor jött ez az ötlet, h tágesz. és anya sem tudja. és igen, sok időt hagyok neki, jool tágulhat magának. szal kicsit para a suli, de megkérdeztem ofőt, h mivan ezzel a témával, és azt monta, h a suliban még senikinek nem volt, és nincs is!!!! :O szal erre nincs szabály. am nem, mert az elejéig bement, hatalmas fájdalmak árán, meg vérzett is, nem is kicsit, de azt hallottam, hogy az nem olyan nayg gond. nekem a nagy problem az volt, h nem ment a fülemben végig. szal megakadt a vége fele, nem jött ki a "kijáraton"... ezért ki kellett vennem. am h lehet tágesszel aludni? :O :)
2011. nov. 28. 15:14
 14/29 A kérdező kommentje:
jah, és amikor belepakoltam mindenfélét, akk kicsit fájt meg gennyezett, de utána kb. fél ó-val mintha benne sem lett volna, szal nem szenvedtem.
2011. nov. 28. 15:15
 15/29 anonim ***** válasza:

Nem baj ha kicsit vérzik, amúgy 10mmig ilyen dugaszolós a téma sajnos ez a legfájdalmasabb rész.

Igen amúgy simán lehet még a 12mmessel is aludni, ezt ma kérdetem meg az oszt. társamtól, és én is simán tudom a 8mmessel aludni :))

Szóval ettől ne félj.

El emósodni :Đ XD ez jó szó tök vicces. dolgai és lám Anyum nem nagyon örül a piercingeknek, sőt az ajak piercingemre mikor megcsináltam és meglátta csak annyit mondott, hogy : "remélem lerohad" vicces volt, azóta meg már ott van vele, hogy az én testem, sőt néha azt veszem észre, hogy még tetszik is neki, de lehet, hogy rosszul látom XD

A következő ilyen húzásom az a tetoválás lesz amit szintén régóta szeretnék, de kicsit tartok tőle, de akkor is lesz :))

Lehet, hogy még kicsit korai a tágítóbetétel nem?

Mióta van a segédeszköz a füledben?

Bár a 4mmes tágesszal én is megszenvedtem, úgy 1 óra intenzív gyömöszölés után bement de a fájdalom, úúú az a lüktetés.........

De rohadtul örültem, hogy bent volt :))

Egyébként ha belemegy a lukba, a hátulját és a tágítót próbál összenyomni, úgy elvileg menni fog. Ha sikerül írj ám :))

2011. nov. 28. 15:53
 16/29 A kérdező kommentje:
de nem lehet összenyomni, a szilikont meg félek még. töök joo lehet majd a tetkó. h mióta van benne? huh... hát kb. 5 napja. és ugye ez is 4- es, szóval elvileg bele kellene mennie. ma ujrapróbálom, remélem megy megy. azonnal irok majd. :)
2011. nov. 28. 16:00
 17/29 anonim ***** válasza:

Huh ha csak 5 napja az nem törvényszerű, hogy az ugyan akkora tágító is belemegy.

Várj vele még legalább 2-3 napot akkor talán sikerül.

De gyömöszölni kell az biztos :))

2011. nov. 28. 16:30
 18/29 anonim ***** válasza:
52%
Egy tanácsot fogadj meg! Min naponta 1x tisztítsd!!
2011. nov. 28. 16:44
 19/29 A kérdező kommentje:
és pontosan azt hogyan? mert ebböl is sokfélét hallottam xd
2011. nov. 28. 17:35
 20/29 anonim ***** válasza:

ja bocs most néztem, hogy nem válaszoltam:

igen valamennyire összemegy, de mielőtt beraknám a tágítót bekenem testápolóval, és belecsússza simán :))

2011. nov. 28. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!