Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti hány évesen kezdtetek el...

Ti hány évesen kezdtetek el szépítkezni?

Figyelt kérdés
hány évesen kezdetek sminkelni,műkörmöshöz járni,szolizni,hajat festeni? :)

2011. nov. 25. 18:02
 1/10 anonim ***** válasza:
sminkelni 13 évesen.. de csak spirált meg halványan ceruzát, műkörmöshöz nem járok, szolizni se és hajat se festek :D
2011. nov. 25. 18:42
 2/10 A kérdező kommentje:
és most hogy sminkeled magad? vagy ég mindig 13 vagy? :)
2011. nov. 25. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:

sminkelni 13 évesen, de csak korrektor, mert nagyon pattis voltam. 14 évesen jött be a spirál, szemceruza. 15 éves korom óta használok tust, pirosítót és rúzst 16 éves korom óta. bár a rúzsból meg most kezdek kinőni, főleg, hogy a férfiak sem igazán szeretik, sőt.

műkörmöshöz 15 éves koromban kezdtem el járni, de 16 éves koromban abba is hagytam, kinőttem belőle. azóta a saját körmöm festegetem.

hajfestést viszonylag korán kezdtem. vagyis inkább a színezést. 14 évesen sötétvörös színezőt használtam 1 évig. utána visszatértem az eredeti világosbarnához szőke melírral. ez 15-16 éves koromban volt. 16 éves korom óta sötét csokibarna, és nagyon szeretem.

szoliba 16 éves korom óta járok, de nem vagyok az az ocsmány narancssárgás barna, mert az gusztustalan. egészséges középbarna színem van, senki meg nem mondaná, hogy szoliba járok. viszont alapból nagyon fehér bőröm van, ami sok kellemetlenséget okozott.

összefoglalva 14 éves korom óta foglalkozom magammal, de az első 2 év a kísérletezéssel telt, minden hülyeséget kipróbáltam. 16 évesen visszatértem a természetes dolgokhoz, sokkal igényesebb a sminkem, frizurám, egyben letisztultabb, valódibb is.

19l

2011. nov. 25. 18:51
 4/10 A kérdező kommentje:
és te mennyit költesz erre havonta? megéri?
2011. nov. 25. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:

nem költök egyáltalán sokat.

a szoli kb. havi 4000 forint, minden héten elmegyek 018 percre, egy alkalom kb. 1000 forint. nekem nagyon megéri, mert mint mondtam, problémáim vannak az iszonyú fehér bőrömmel.

sminket nem kell vennem havonta, egy korrektor/alapozó simán kibírja 2 hónapig. ezek egyébként együtt olyan 3000ből megvannak. szempillaspirál, pirosító majdnem 3 hónapig bírja, ezek együtt kb. 5000 forint. tusom nagyon sokáig bírja, a mostani legalább fél éve megvan, 1000 forintért vettem. körömlakkot szinte minden hónapban veszek, az olyan 500-600 forint jobb helyen. rúzst már nem veszek, mint mondtam, leszokóban vagyok. hajfestést barátnőm csinálja, ez olyan havi 1500ból megvan.

osztottam, szoroztam, egy hónapra kb. 10000 forint elég, ezt nem tartom olyan nagy összegnek.

havi szinten olyan 17-20.000 forintot költhetek, ha a ruhát is beleszámoljuk. bár most be kellene ruháznom egy télikabátra,kesztyűre és néhány pulcsira, szóval gondolom kicsit megugrik majd a végösszeg, de évi kétszer (tél és nyár eleje) kibírom.

2011. nov. 25. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Én 12 évesen kezdtem sminkelni és hajat festeni. A többit a mai napig hanyagolom és távol áll tőlem.

20/L

2011. nov. 25. 19:48
 7/10 A kérdező kommentje:
az tök jó :D
2011. nov. 25. 19:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Hajfestés 14, műköröm a mai napig nem, smink 16, szemöldökszedés 16.

21/L

2011. nov. 25. 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:
12 évesen kezdtem magam sminkelni..(szemcerka^spirál, és néha púder alapozó...) és hát a többi az nem nagyon érdekel... am hát monnjuk néha szemöldököt is szedek...de amúgy ennyi..
2011. nov. 25. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. :) Nem, most 17 vagyok, végülis ugyanúgy csak néha társítok hozzá rúzst vagy szemhéjpúdert, vagy más színű szemceruzát, de van hogy egyáltalán nem is sminkelek. Szerencsére alapozóra nem is volt és még most sincs szükségem. :))
2011. nov. 26. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!