Mi a véleményetek az AVON sminktermékekről? Lakk, alapozó és szemspirál-szemfesték érdekelne.
Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 16:33
1/8 anonim válasza:
Alapozókat nem szeretem, a drágább, márkásabb alapozók jobbak.
Lakkok: ugyanúgy lepattogzik, mint a kétezres, vagy a kétszázas, szóval ahogy gondolod.
Spirál: ezeket viszont imádom, a szempillaspiráljai jobbak, mint némelyik drága márkáé.
2/8 anonim válasza:
Ja, szemfesték: nem szeretem a szemfestékeket sem, sosem olyanok, mint a képeken.
3/8 anonim válasza:
Én szeretem az Avon szempillaspiráljait meg a körömlakkjait is,de a szemfestékek 1-2 kivétellel elég gagyik. Alapozóról nem tudok nyilatkozni,még nem használtam Avonost.
4/8 anonim válasza:
Gagyi majdnem mind. Az alapozók nagyon max. közepes fedésűek és még szivaccsal sem lehet egyenletesen kenni. A szemhéjpúderek nem eléggé pigmentáltak (értsd: halványak), porzanak és kicsit sem tartósak. 1-2 szemspirál, ami még elmegy. Nem is szoktam már sminkcuccot rendelni, mert újabban már úgy vagyok vele, hogy inkább legyen egészen kevés, de minőségi sminktermékem (Isadora, Mac, Lancome). Ezek marha drágák, de mivel ezek profi cuccok, kevesebbet kell használni (és extratartósak is) jobban megéri.
5/8 anonim válasza:
korábban sok mindent próbáltam tőlük, mert egy ismerős foglalkozott vele, és nyomatta őket. de semmivel sem voltam elégedett, a sminktermékeik landoltak a leghamarabb a kukában.
6/8 anonim válasza:
A szemspirálokon kívül szerintem minden termékük gagyi. Igaz, a nagyon drága termékeket nem próbáltam még ki, de nem ismerek senkit aki szidás helyett dicsérte volna az Avont, szóval....
7/8 anonim válasza:
Én a Full-os szempillaspirált nagyom szeretem, a körömlakjai nekem még sosem pattogtak le akinek igen az nem tudom h mit csinált. én 2 rétegbe felviszem, + 1 réteg fedőlakk és 5-6-7 napig gyönyörű, nekem van alapozóm, nekem semmi bajob vele, nekem maximálisan jó ( igaz szép tiszta arcbőröm van szóval nem kell h csodát műveljen) a szemfestékeit is használom, és nekem még soha semmi problémám nem volt velük ( este kisminkelem magam, ekmegyek discoba és reggel hazaérve ugyan olyan mint mikor elmentem) egyedül amit nem szeretem az a szemceruza. ja persze most nem a Color Trendes termékekről beszélek, hanem 1-3000 ft közöttiekről.
8/8 anonim válasza:
körömlakkot én még nem próbáltam csak barátnő,azt mondta sz*r.
alapozótól beszírosodott a bőröm,a szempillaspirál alig látszik hogy felkelten a szempillámra és le is kopik...oriflame termékekkel ellentétben ilyet még nem tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!