Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! Nektek melyik alapozó...

Csajok! Nektek melyik alapozó vált be a legjobban? (Tanácstalan vagyok :-) )

Figyelt kérdés
Nemrég szültem és azóta visszatértek a csúnya pattik az arcomra. :) Ami házon belül nem is zavar, viszont ha már emberek közé is megyek akkor annál inkább. :) Eddig olyan alapozót használtam amit ajándékba kaptam külföldről, amit hiába is kerestem Magyarországon, sehol nem találtam. Így most tanácstalan vagyok, hogy milyen alapozó lenne a legjobb számomra. Olyat keresek ami viszonylag jól fed és természetes hatású és ami a legfontosabb, hogy nem hámlaszt. Sokáig maybelline alapozót használtam amivel azt értem el, hogy olyan hatása volt az arcbőrömnek mintha az egész hámlana ... Nos, Ti mit javasoltok?
2011. nov. 10. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Próbáld ki az oriflames alapozókat, csak ne a beauty studio artist, vagy very me alapozót.

( ezek sem rosszak, csak nem fednek valami jól) Nekem bevállt az oxigénes alapozó, meg a mattító. Ezek nagyon jól fednek:)

17/ pattanásos lány

2011. nov. 10. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
vichy
2011. nov. 10. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
13%

"Nemrég szültem"

Én azt javaslom, ha szoptatsz, SEMMIT ne kenj magadra, mert az összes vegyület átmegy az anyatejbe.

A kozmetikumokban - sajnos - van egy csomó veszélyes anyag, csak ezt sokan nem tudják vagy nem hiszik el, mondván "ha káros lenne, nem árulnák". De.

Ha mindenképpen muszáj, akkor natúrkozmetikumot használj, abban legalább kőolajszármazékok nincsenek. DM Alverde megfizethető. De jobb lenne ezt is kerülni szoptatás alatt.

2011. nov. 10. 12:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg az alapozóban található anyagok is átkerülnek az anyatejbe...:O Én tényleg odafigyelek mindenre szoptatás alatt, tehát nem vagyok felelőtlen anyuka ... De ezt tényleg nem gondoltam volna. Attól mert Édesanya lettem még szeretem jól érezni magam a bőrömben, de amikor megyek valahova pl. hivatalos ügyeket intézni akkor szeretem lealapozózni a bőrömet, ugyanis nagyon csúnya, gyulladt pattanásaim szoktak lenni amelyektől csak a terhességem alatt sikerült megszabadulnom. :(
2011. nov. 10. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Levegot se vegyel anyuka, mert az is karos a tejcsire!!

Legyel szep, hasznalj batran kozmetikumokat, nem lesz semmi baja a tejnek, az ilyen hiperszuper tudos valaszadokra pedig ne figyelj oda!!!

2011. nov. 12. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
23:36-al egyet értek!:) ennyi erővel tusfürdőt, szappant, dezodort sem szabadna használni...
2011. nov. 12. 23:39
 7/7 anonim ***** válasza:

A 3. válaszolón felröhögtem. :D Már ne haragudj, de hogy kerülne bele az anyatejbe az, amit az arcára ken? És attól, hogy szült, nem is lehet igényes és csinos? Úristen..

Kérdező: szerintem próbáld ki a Manhattan Powder Matt Make Up alapozóját, nekem bevált és nem is vészes árkategória, ha jól emlékszem, 1500 ft volt.

2011. nov. 14. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!