Csajok! Nektek melyik alapozó vált be a legjobban? (Tanácstalan vagyok :-) )
Próbáld ki az oriflames alapozókat, csak ne a beauty studio artist, vagy very me alapozót.
( ezek sem rosszak, csak nem fednek valami jól) Nekem bevállt az oxigénes alapozó, meg a mattító. Ezek nagyon jól fednek:)
17/ pattanásos lány
"Nemrég szültem"
Én azt javaslom, ha szoptatsz, SEMMIT ne kenj magadra, mert az összes vegyület átmegy az anyatejbe.
A kozmetikumokban - sajnos - van egy csomó veszélyes anyag, csak ezt sokan nem tudják vagy nem hiszik el, mondván "ha káros lenne, nem árulnák". De.
Ha mindenképpen muszáj, akkor natúrkozmetikumot használj, abban legalább kőolajszármazékok nincsenek. DM Alverde megfizethető. De jobb lenne ezt is kerülni szoptatás alatt.
Levegot se vegyel anyuka, mert az is karos a tejcsire!!
Legyel szep, hasznalj batran kozmetikumokat, nem lesz semmi baja a tejnek, az ilyen hiperszuper tudos valaszadokra pedig ne figyelj oda!!!
A 3. válaszolón felröhögtem. :D Már ne haragudj, de hogy kerülne bele az anyatejbe az, amit az arcára ken? És attól, hogy szült, nem is lehet igényes és csinos? Úristen..
Kérdező: szerintem próbáld ki a Manhattan Powder Matt Make Up alapozóját, nekem bevált és nem is vészes árkategória, ha jól emlékszem, 1500 ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!