Tetszik a rajzolt szemöldök?
Figyelt kérdés
Egyre több Nőnél látok ilyet, nekem nagyon nem tetszik, annyira nem természetes.2011. okt. 13. 23:21
3/14 anonim válasza:
nekem sem tetszik nem természetes és igénytelen is tud lenni.a természetesen kiszedet a szép vagy tetovált de az sem annyira :/ lány vagyok
5/14 anonim válasza:
Randa, közönséges és ízléstelen...
7/14 anonim válasza:
Én egyre kevesebbet látok... :O
Amúgy nem, a tetovált egy horror, a rajzolgatott szintén, de személy szerint nekem az sem tetszik, ha csak kicsit ki van húzva. Nekem fura és természetellenes, a saját arcomat körberöhögtem, olyan idiótán néztem ki. :D
8/14 anonim válasza:
Nem mivel ezeknek a 98% a nagyon rosszul néz ki :S Egyik barátnőm is csinált ilyen butaságot de később beismerte hogy nagy hibát követett el.
9/14 anonim válasza:
nekem tetovált van, de nem az a vékony fekete amit régen mindenki csináltatott :D
hanem a sajátom lett kicsit megformázva, és szálazott technikával kitetoválva.
már kb 3 éve meg van csinálva, de még soha senki nem vette észre, hogy nem a sajátom. a pasik meg még meg is jegyzik, hogy milyen szép a szemöldököm :Đ
amúgy rengeteget dob az arcon egy szép szemöldök :)
10/14 anonim válasza:
Gusztustalan! A tetovált is. igénytelen, természetellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!