Bejön a rajzolt vagy tetovált szemöldök?
Ocsmányul néz ki, és természetellenes. Nem tom melyik pasinak jön be, de az se lehet normális.
18/F
Én személy szerint undorítónak találom..
Hát igen, a növesztéssel az a gond, hogy egyessével fognak kinőni a szálak, és nagyon ronda lesz..
De olvastam én bizonyos szemöldök beültetésről, 10 000 ből megúszod, és gyönyörű szemöldököd lesz!:)
Sok sikert!
15L
A rajzolt szemöldök bűnronda.
üdv
18/F
A rajzolt és a "teli" tetovált is egyformán ocsmány, és nem tudom, milyen pasik vannak odáig érte, az összes férfi ismerősöm szerint undorító. A szálas technikával tetovált szemöldök még oké, az természetesebbnek hat.
22L
hallottam már, hoyg egy férfi megbolondul egy szép szemért...jó mellekért...hosszú hajért. de hogy rajzolt szemöldökért...:D ezt még soha:D
szerintem amúgy nagyon csúnya.
Érdekes férfiak lehetnek feléd, hogy megbolondulnak érte. Azt, hogy attól bolondulnak meg, azt még érteném, de ííígy...
Amúgy szerintem sem szép egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!