A szemöldök piercingnek milyen hátrányai vannak?
Nagyon jól állna az arcomhoz a szemöldökpiercing csak picit tartok tőle. Nem tudom mennyi baj van vele. Egyik ismerősömnek asszem anno begyulladt v nemtudom..
Szoval mire kell vigyázni vele, mik a hátrányai?
Mennyire fáj az egész?
Divat még egyébként? Mondjuk az sem zavar ha nem (mert am elég kevés szemöldökpiercinget látok mostanában) mert nekem jol állna és ami jól áll tökmind1 divat v nem..
Kb mennyibe kerül? (nemesfémből mindenképpen)
Előre is köszi:)
Könnyen kiszakadhat.
(meg vannak a félreszúrós-idegeltalálós-megvakulós rémhírek, de azok azért szerintem nem feltétlenül igazak)
A gyulladás minden piercingnél előfordulhat. Ezt nehezen tudod kivédeni, ha pl. érzékeny a szervezeted. Esetleg rántástól is előfordulhat, hogy megbolygatja a körülötte lévő húst.
Én legtöbbször a kilökődéssel találkoztam. Sok ismerősömnek egyszerűen elvékonyodott a bőr és kidobta az anyagot. Árat nem tudok mondani, változó piercerek/területek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!