Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyenek az Avon cukormázas...

Milyenek az Avon cukormázas alma, aprósütemény, nyalóka ajakbalzsamok?

Figyelt kérdés
Régebben rendeltem csokisat, az tetszett...de hallottam már olyat, hogy pl. a mézeskalácsosnak rossz az illata, és az íze is. Nem szeretném, hogy túl mű, meg idegesítő illata/íze legyen, elvégre még is csak a számra kenem:D Ha valaki próbálta már valamelyiket vagy hallott róla véleményt, és leírná, azt megköszönném:)
2011. okt. 8. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne :) Én is most tervezem, hogy rendelek.
2011. okt. 8. 19:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Te melyiket rendelnéd?:) Csak mert nekem fogalmam nincs:D
2011. okt. 8. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem azért mondom, mert nem akarok beleszólni, de nyilván nem azért veszed meg, hogy lenyald a szádról.

Szerintem egyikkel sem lőhetsz mellé, én az aprósütiset próbálnám ki.

2011. okt. 8. 23:51
 4/6 anonim ***** válasza:

első vagyok, bocsi, hogy csak most válaszolok :)

Én is az aprósüteményesre vagy a nyalókásra gondoltam :D

2011. okt. 12. 20:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :) Sztem én is a nyalókás mellett teszem le a voksom.

Am második: pont azért írtam ki a kérdést, hogy hozzászóljanak, így örültem neki, hogy beleszóltál:D

2011. okt. 18. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem van nyalókás + tanácsadónő vagy és BIZTOSAN ÁLLITOM, hogy ápolnak ( a nyalókás olyan finom, hogy megakarod majd enni )
2012. ápr. 7. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!