Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi édes és mennyi sós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi édes és mennyi sós aprósütemény elég egy 60 fős lakodalomra?

Figyelt kérdés
Sajnos elképzelésem sincs- erről pedig nekünk kell gondoskodni...
2009. jan. 13. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg, hogy mennyi torta es masfajta nem aprosutemeny lesz.

Talan szamolj mindenkinek 5 db-ot, es szorozd fel. De gondolom nemcsak aprosuti lesz.

2009. jan. 13. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, de nekünk ezt a cukrász vágta.

amúgy a tortára emlékszem 10 föként egy torta. ebben benne volt hogy pakolunk is.

szerintem nyugodtan kérdezz meg egy cukrászdát. pl kérj árajánlatot egy 60 fös esküvö apró süteményeire. adják meg árban és mennyiségben mennyi kell. vagy kettötöl is. aztán azon is elgondolkodhatok hogy megéri e sütögetni vagy inkább rendelitek.

2009. jan. 13. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Fejenként 20dkg,melynek 60%a édes,40%a sós legyen.Ezenkívül a násznépből biztos lesznek akik hoznak magukkal sütiket,így nem lesztek szűkében és akár egy keveset pakolhattok is ha szeretnétek a vendégeknek.

A menyasszonyi torta annyi szeletes legyen,ahány fős a lagzi.

remélem segítettem :-)

2009. jan. 19. 20:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :) Már intézkedem is...
2009. jan. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!