Szülők! A nyelv piercinget megengednétek egy 16 éves
lánynak?
Figyelt kérdés
szülők írjanak vagy ha gyerek lécci írja oda a korát! nem értem mért nem lehet pc-je egy gyereknek. magyarázza meg nekem valaki!!! méghozzá nem is látszik!
Hát, talán attól még nem béna, aki másként gondolja.
Szülő vagyok, két gyermekem van-bár még kicsik.
Én nagyon nem szeretném, hogy a számomra gyönyörű testüket, bőrüket pusztán divathóbortból elrondítsák-persze, az övék, ők rendelkeznek a testükkel, de én is ragaszkodnék a felnőttkorhoz ezek felvállalásában.
2011. szept. 14. 22:34
13/20 anonim válasza:
Én sem vagyok szülő, de én megengedném a gyerekemnek. Egy nyelvpc még nem a világvége. Nem értem, hogy miért kell egyből hőbörögni egy piercing miatt.
A tetoválás meg tényleg más tészta..
17/L
2011. szept. 14. 23:22
14/20 anonim válasza:
a nyelvpc a legszolidabb piercing az összes közül. megengedném, akár 14évesen is a lányomnak/fiamnak.
2011. szept. 15. 19:08
15/20 anonim válasza:
háááát. én 13. múltam és mondtam anyának hogy szeretnék nyelv pc-t. aztmondta 14-15. szülinapmra lehet ;) nemtudom mi a baj ezzel. anya simán belement, ha egy év mulva is kitartok amellett hogy szeretnék, akkor mehet :)
13/L
2011. nov. 26. 21:21
16/20 A kérdező kommentje:
Jó neked!! :) nagyon becsüld meg :))
2011. dec. 5. 19:16
17/20 anonim válasza:
nyomik. én most leszek 15, és van piercingem.
2012. ápr. 28. 21:04
18/20 anonim válasza:
15 vagyok, és eszembe se jutna ilyennel előállni. Először sajátítsd el a helyesírás alapjait, majd utána akard átlyukasztani a nyelved.
2012. jún. 3. 00:15
19/20 getsun válasza:
Ahogy kijárta az általánost, egy piercingbe benne lennék. A tetkót meg csak 18éves korától.
2013. máj. 30. 23:41
20/20 anonim válasza:
13/F az én barátnőmnek az egyik fülébe 2 a másikba 3 fülbevaló van +köldök és nyelv piercing 13 évesen. Tudom h ez valakinél kicsit morbid de az a legfontosabb hogy neki tetszik és mellesleg nekem is. Szerintem a szüleid nyugodtan megengedhetnék elvégre a te tested azt csinálsz vele amit akarsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!