Hány éves korban kéne nyelv pc-t csináltatnom? (csak értelmes válaszokat)
Ehhez értelmes választ nem lehet adni már bocs.
Érdemes- ki mondta , hogy érdemes csináltatni? Mitől válik hasznossá egy nyelv piercing?
Ha akarod megcsináltathatod felőlem. De 18 év alatt elég nagy hülyeség lenne megcsináltatni. 18 éves korodig nagyon sokat változhatsz még , addigra már lehet, hogy ezt az egészet hülyeségnek fogod tartani és megbánod, hogy csináltattál. Szerintem, ha tudsz, akkor várj 18 éves korodig.
Ha meg nem akkor kövesd a többi majmot, és állj be a nyájba bégetni.
Legjobb barátnőmnek is volt, de kivetette:
1. Pösze lett tőle
2. Fémet rakatott be és ahogy használta a nyelvét, lepattogott körbe a fogzománca, tönkrement vagy 10 foga.
Ennyi, én szóltam, döntsd el, mennyire van értelme.
Ha már így indul a kérdés, hogy hány éves korban lenne érdemes... azt mondom, hogy soha.
Az én egyik barátnőmnek szúrás után úgy feldagadt a nyelve, hogy az orvos is vagy 3. próbálkozásra tudta szétcsavarni a pc-t. Egész nap sírt, hogy megakar szabadulni tőle, de nem tud. Majdnem megfulladt.
A másik barátnőmnek pedig annyira begyulladt hogy 1 hónapig gennyedzett és a fogzománca is tönkrement tőle. Érzékeny lett a foga nagyon.
Igazából szerintem mindegy, hány éves korban csináltatod meg, ha szeretnéd akár most is.
Nem kell elrettenteni a kérdezőt a piercingtől!
Az egyik barátnőm anno 14 éves korában csináltatott nyelv pc-t. Igen, be volt neki gyulladva, de aztán elmúlott, és jó sokáig megmaradt neki a piercingje (:
15 évesen ezt kaptam a szüleimtől mikulásra. Bedagadt és megszenvedtem vele, de ez ezzel jár. Nem verte le a fogzománcomat, persze nem is kocogtatom a fogaimat vele. Nem bántam meg a szúratást és nem tervezem, hogy valaha is kiveszem. Ha régóta szeretnéd, akkor szúrasd át a nyelved, te tudod, mikor.
21/L
Nekem egy piercing mániás csaj mondta, hogy az egyik barátnője csináltatott nyelv piercinget, onnantól kezdve nem érezte az ízeket, ha evett. Ha szerencséd van, akkor pont olyan szakembert fogsz ki aki normálisan megcsinálja és nem b@ssz@ el.
Ha meg nem akkor gondolj arra, hogy mi szóltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!