Hát, azt kell mondjam annak ellenére h vannak és szeretem is a piercingjeim, nyelvbe nem kell. senki nem látja és nem is kényelmes.
Gondolj csak bele nem ehetsz gyorsan mert a pálca beleakad a kajába.
Azt mondom szúrass ajak alá 2 kis pontot, vagy az orrod alatti részre medusa-t az érdekes és szép is.
A felszíni piercingek szépek, de a nyelvbe felesleges baktérium gyűjtő
De ez csak az én véleményem, nyílván nem tudom hogy szüleid mennyit engednek, meg nincs köztünk semmi, úgy hogy vedd üres szavaknak amit írtam :)
19/F
2011. jún. 30. 21:54
2/9 anonim válasza:
Nekem volt 2x, mind2x begyulladt.:-S
2011. jún. 30. 22:20
3/9 anonim válasza:
Én imáádom :) Már megvan pár éve, nem zavar, megszoktam! :) A szúrás magában nem fáj, mert érzéstelenítik, igen kb. 3hétig nagyon tejes cuccokat nem ehetsz, mert sok benne a nemtudom micsoda, amitol megdagad a nyelved.. és vigyázni is kell vele, de utána, ha begyógyul, nagyon jó :) És a párom is csak dícsérni tudja :) De persze mindenkinél más a reakcio, attol fugg, hogy fogadja a tested :)
2011. jún. 30. 22:56
4/9 A kérdező kommentje:
utolsó..dejó neked.
első.hát az igaz,hogy nem látszik,de nekem mondjuk totál izgi ha egy pasinak nyelv pc je van.
2011. jún. 30. 23:26
5/9 anonim válasza:
Jól áll?Nem is nagyon látszik.Ám nekem is van 8éve már,de én már meg sem tudnák válni tőle.:)Az első válaszoló hülyeséget írt,hogy ha sietsz beleakad a szára a pl.villába.Nem akad bele semmibe.Én ajánlom.
24/L
2011. júl. 1. 08:31
6/9 anonim válasza:
Nekem is 8 éve van már. Fájni nem fáj és én már észre se veszem, hogy benne van.:) (de komolyan, néha meg kell néznem, megvan-e).Most akarok mégegyet, az első kezelésével sem volt semmi problémám.
2011. júl. 1. 18:12
7/9 anonim válasza:
Ja 23/L voltam, ha számít.
2011. júl. 1. 18:12
8/9 A kérdező kommentje:
mit szabad és mit nem szabad utána enni??
2011. júl. 1. 22:07
9/9 anonim válasza:
Tejtermékeket ne egyél, és dohányozni, rágózni sem szabad pár napig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!