S. O. S hogy csináljam? (fül szúrás)
Figyelt kérdés
1 második lyuka akarok magamnak szúrni a bal fülembe ezt h csináljam meg mivel és menyire fog fájni lehet belőle valami baj ? 12 évesen nem túl korai ?2011. szept. 7. 19:46
11/11 anonim válasza:
Én is 12 voltam kb amikor szúrták nekem. Azóta én szúrom magamnak. Vagy 8 lyukat szúrtam magamnak, meg vagy 10et másoknak is. Most 17 vagyok. 2 hét a gyógyulási ideje... tapasztalataim szerint. Amikor benne van a tű a füledbe ne ijedj meg, mert el fog akadni. Ilyenkor egy kicsit jobban meg kell nyomni, majd pukkan egy szépet és kész is! Arra vigyázz hogy ne ferdén szúrd mert akkor szúrhatsz még egyet. Próbáld úgy csinálni hogy ne találj el eret. Mert hallottam már róla, és vérzett jó sokáig. Ja és FERTŐTLENÍTS! Előtte és utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!