Nem tudom tussal szépen kihúzni a szememem, hogyan
csináljam?
Figyelt kérdés
Most próbáltam először, de rémes lett, kicsit remegett is a kezem, és nem egyesnes vonal lett hanem szakasos, darabos. Tudna segíteni valaki?
A szememet csak úgy tudom lecsukva tartani, ha az egyik kezemmel lefogom, olyat nem tudok hogy az egyik nyitva van a másik mg csukva. És egy folxtonos mozdulattal kell végighúzni a vonalat vagy megállhatok közben?
2011. máj. 26. 13:45
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és felül gondoltam, a felső szempilláknál. És bocsi a kérdésben a hibáért *szemem
2011. máj. 26. 13:47
2/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Van egy ismerősöm, ő rutinból húzza egy határozott mozdulattal a szép, tökéletes vonalat a szeme fölé. Állítólag gyakorlás kérdése. Vegyél valamilyen olcsó, 100 ft-os tust és azzal gyakorolj:)
2011. máj. 26. 13:52
3/9 anonim válasza:
Gyakorlás kérdése is,de gondolom az a vonal nem megy annyira,ami már a szemhéjon kívül megy. Azt úgy tudod szép egyenesre,hogy a szemed sarkához odaillesztesz egy kisebb karton lapot,olyan ívben amilyet szeretnél,és annak mentén húzod meg,a szempilla fölötti rész pedig csak gyakorlással fog jól menni.
25/N
2011. máj. 26. 13:57
4/9 anonim válasza:
Mindenképpen támaszd meg a könyöködet (ezért is nagyon rossz ötlet a fürdőben lévő tükörnél sminkelni), és egyetlen, határozott vonalat húzz. gyakorolni kell és menni fog!
2011. máj. 26. 14:05
5/9 anonim válasza:
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! Valamint ne ragaszkodj ahhoz, hogy egy, határozott vonallal húzd végig, mert az csak ritkán/keveseknek sikerül. Inkább lassan, de biztosan:D
2011. máj. 26. 14:19
6/9 anonim válasza:
meggyeslepenyleso.blogspot.com ő nem olyan régen csinált egy szép tusos videót :] Egyébként nem egyetlen határozott mozdulattal kell meghúzni a vonalat.
2011. máj. 26. 14:38
7/9 anonim válasza:
Mint ahogy előttem írták sok sok gyakorlás kell hozzá,meg persze egy jó tus:)
Itt van egy video amivel megtanulhatod,hogyan kell szépen kihúzni a szemed:)
Én írtam, hogy ismerősöm egyetlen, határozott mozdulattal húzta ki mindig. Soha senkin nem láttam olyan szép, tökéletes tusvonalat.... ha lassan csinálja valaki, vagy részletekben, tuti nem lesz olyan soha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!