Jó ez a táska sulira? (Gimibe) Nektek tetszik? (kép) 15/L
2011. szept. 5. 23:19
11/27 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon tetszik:) És am igen belefér minden ami kell :D
2011. szept. 6. 18:44
12/27 anonim válasza:
Imádom nekem is hasonló van és én simán hordom egyetemre eddig mindenki csak dicsérte.
20/L
13/27 anonim válasza:
Ha neked tetszik és beleférsz, akkor hordd nyugodtan, és ne foglalkozz másokkal :)
14/27 anonim válasza:
ez még rosszabb mint a Fila táska xDDDnagyon öreges és suliba fogsz járni nem pedig piacra!
15/27 anonim válasza:
Kinek vesznek a szülei ilyen brutál ronda táskát...ha fizetnének érte hogy felvegyem, akkor se tenném.:)) Komolyan? 15 évesen..remélem hogy csak viccnek szántad.:))))) 15 évesen szerintem hordj normális kétpántos sulis táskát..ez nem SULIS táska. a sarokra kiállva hordanak ilyent
16/27 anonim válasza:
na a sok divat diktátor :D huuuhuuu :D
a barna most nagy divat.. hordjad:) nekem is hasonló van:P.. nagyon jól néz ki ;):D
17/27 anonim válasza:
és tényleg ne adj mások véleményére.. ha neked tetszik, akkor hordjad:D
jaa aki pedig azt írta hogy hordj 2pántos iskolatáskát.. annak üzenem.. hogy az általános sulis 2.osok sem hordanak már olyat :D :/ kicsit le vagy maradva a korral :D
17/L
18/27 anonim válasza:
Nekem tetszik! Van stílusa és neked is, ha felmered vállalni. : )
19/27 anonim válasza:
Nekem sem tetszik,de szerintem ennél nagyobb baj,hogy előfordulhat,hogy nem fogja elbírni a füle ha a könyveidet is belepakolod.Nekem volt egy hasonló fülű táskám,és a varrásnál szakadt le,ahol a füle és maga a táska illeszkedik,szóval vigyázz vele.
21/L
20/27 anonim válasza:
Nem rossz, bár asszem nem ezt választanám magamtól. Viszont én a magam idejében tuti nem ezt vittem volna gimibe, mert nem fértek volna bele a cuccaim (nálunk egy miniszekrény volt 2 főre, bele sem fértek a cuccok, ráadásul 2 emelettel alattunk...), de ha igen, akkor is lehúzta volna a vállam, piszokul fájt volna. Ha nektek is túl sok cuccot kell vinni, akkor én inkább egy hátizsákot vagy egy átvethetős válltáskát választanék, sokkal praktikusabb, még ha nem is olyan "cuki"/trendi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!