1/12 anonim válasza:
2 oszt. társamnak is ilyen van és 10-esek. Na és? Ki nézi?
2/12 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ!:)
2011. szept. 4. 19:07
3/12 anonim válasza:
Én végzős vagyok, és szerintem nem. Olyat használj, amilyen tetszik, úgysem nézi senki.
4/12 A kérdező kommentje:
csakhogy megne szóljanak érte mert másnak meg nem ilyen van...
2011. szept. 4. 19:13
5/12 A kérdező kommentje:
köszi 19:12!:),az előző választ az elsőnek írtam
2011. szept. 4. 19:14
6/12 anonim válasza:
Figyelj, szerintem jobb ez a táska, mint amibe a mostani gyerekek járnak suliba:
Nem fognak érte megszólni. A kutya sem fogja figyelni, hogy pont Neked milyen táskád van. Ha mégis, tojj rá magasról és menj arrébb.
Örülök, ha tudtam segíteni :)
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem, nekem is volt ilyen is végzösen is, habár kaptam egy újat 4-ikre, de volt hogy az ilyen fajta jobban ment a ruhám szinéhez akkor azt vittem.
DE szerintem 3000Ft ezért nagyon sok. Teljesen el van használodva, koszos is amit szerintem kimosni sem tudsz. Szerintem az a gáz benne, és nem a kinézete.
7000Ft-t kapsz újat már.
8/12 A kérdező kommentje:
19:19,köszi a választ,ezt a képet amit felraktam nem az én táskám csak bemásoltam,mert ezt a képet találtam
2011. szept. 4. 19:31
9/12 anonim válasza:
szerintem nem ciki:) ha neked az tetszik...az a lényeg és kész:)
10/12 anonim válasza:
én 12 évig hordtam egy ilyen budmil táskát!! megkaptam elsőben, és végigvittem érettségiig! nagyon szép emlék :D egyébként simmán hordják még, nagggyon jó táska!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!