Jó ez a táska sulira? (Gimibe) Nektek tetszik? (kép) 15/L
2011. szept. 5. 23:19
1/27 anonim válasza:
hát nekem kortól függetlenül nem tetszik, 15 évesen se hordtam volna meg most se...
Ha Neked tetszik, hordd! :D
2/27 anonim válasza:
Ha fel mered vállalni, hogy ennyire ízléstelen vagy, akkor hord. Egyébként állásilag elfogadható, csak az arány nekem nem jött le.
3/27 A kérdező kommentje:
?
2011. szept. 5. 23:36
4/27 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem hord nyugodtan, ha te is így vagy vele, és ne hallgass másokra:)
6/27 anonim válasza:
önmagában nyanyás tényleg. de az ilyen táskáknál a többi kiegészítő a döntő szerepű. a smink, az öltözködés, az ékszerek. hülyeség 15 évesen ilyen táskával rohangálni.
9/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, hordanám, ha belefér minden cuccod akkor hordd nyugodtan, meg pont állítva beleférnek a cuccaid, tök jó:D
16/L
10/27 anonim válasza:
A barna szín most elég nagy divat ugyh már csak ezért is tetszik.Én simán hordanám.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!