Szerintetek legyek olyan mint ők? Ti hány évesen kezdtetek el sminkelni?
A suliban mindenki festi magát meg minden hát én még nem mert nekem nem engedték de mostmár lehet de megéri ez..igaz,hogy szebb leszek és több lesz még ennél is barátom de ezígy jó??
Ti hányévesen kezdtétek az ilyet??
14 évesen ne... bár az se nagy bűn, ha ezt teszed, a saját korosztályod biztos értékeli, de az idősebbek tuti egy felnőtteskedő kislányt látnának benned.
én 16-17 voltam, amikor sminkelni kezdtem, de csak azért, mert így tetszett, és nem azért mert mások is... a lányok nálunk is már általánosban sminkelték magukat, akkor még szerintem felesleges, de ezt ilyen idősen úgyse érti senki :)
Mások miatt ne sminkeld ki magad. Nem leszel több így. Ha jól érzed magad smink nélkül, akkor ne sminkelj.
Én 13 évesen kezdtem és így visszagondolva akkor még elég rosszul sminkeltem. Attól kezdve folyamatosan csináltam(suliban nem) és mára már sikerült megtalálnom, hogy milyen smink az előnyös nekem.
Amúgy én is szeretném magam sminkelni nem csak azért mert a többiek is...mert amúgy én úgy vagyok vele,hogy alapozó meg szempillaspirál és kész meg talán szájfény.
Nekem ennyi elég is lenne,de amúgy a mi sulinkban mindenki 12-13 évesen kezdte vagyis olyan 6. körül :$
Hatodik körül 12-13 évesen?Ez komoly?:O
Én most megyek hatodikba, 12 éves vagyok, a szüleim azt mondták akkor sminkelhetek, körömlakozzhatok ha középsuliba/gimnáziumba megyek, egyet is értek velük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!