Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek legyek olyan mint...

Szerintetek legyek olyan mint ők? Ti hány évesen kezdtetek el sminkelni?

Figyelt kérdés

A suliban mindenki festi magát meg minden hát én még nem mert nekem nem engedték de mostmár lehet de megéri ez..igaz,hogy szebb leszek és több lesz még ennél is barátom de ezígy jó??

Ti hányévesen kezdtétek az ilyet??

2011. aug. 17. 23:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
alapozót jó minőségűt használj, hogy ne tömítse el a pórusaid!
2011. aug. 18. 00:38
 12/21 anonim ***** válasza:

14 évesen ne... bár az se nagy bűn, ha ezt teszed, a saját korosztályod biztos értékeli, de az idősebbek tuti egy felnőtteskedő kislányt látnának benned.

én 16-17 voltam, amikor sminkelni kezdtem, de csak azért, mert így tetszett, és nem azért mert mások is... a lányok nálunk is már általánosban sminkelték magukat, akkor még szerintem felesleges, de ezt ilyen idősen úgyse érti senki :)

2011. aug. 18. 02:00
 13/21 anonim ***** válasza:
Én kb. 11 évesen kezdtem csak mert akkor kezdett érdekelni, hogy nézek ki és egyszerűen rosszul voltam, milyen ocsmány vagyok :D Most 16 vagyok és kb. 2 éve beleuntam, gyakran megyek smink nélkül iskolába. Szerintem ne siesd el, tapasztalat.
2011. aug. 18. 02:29
 14/21 anonim ***** válasza:

Mások miatt ne sminkeld ki magad. Nem leszel több így. Ha jól érzed magad smink nélkül, akkor ne sminkelj.

Én 13 évesen kezdtem és így visszagondolva akkor még elég rosszul sminkeltem. Attól kezdve folyamatosan csináltam(suliban nem) és mára már sikerült megtalálnom, hogy milyen smink az előnyös nekem.

2011. aug. 18. 07:52
 15/21 anonim ***** válasza:
14 éves korom óta szinte mindennap,17 vagyok. sokkal jobban érzem magam így.
2011. aug. 18. 08:19
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
Végülis, te tudod, de ne rakj magadra 1 kilót(:
2011. aug. 18. 09:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha Te egy kis sminkben (tényleg nem sokban) érzed jól magad, akkor miért ne? De csak azért, mert a többiek is festik magukat, ne kezdd el Te is. Én Veled egykorú vagyok, de nem készülök festeni magam. Én egyszerűen így érzem jól magam a bőrömben. Hál' Istennek puha és tiszta a bőröm, nagy, piros a szám, ezért nincs rá szükségem :) Te döntésed, a kérdés az, hogy miben érze jól magad :)
2011. aug. 18. 10:01
 18/21 A kérdező kommentje:

Amúgy én is szeretném magam sminkelni nem csak azért mert a többiek is...mert amúgy én úgy vagyok vele,hogy alapozó meg szempillaspirál és kész meg talán szájfény.

Nekem ennyi elég is lenne,de amúgy a mi sulinkban mindenki 12-13 évesen kezdte vagyis olyan 6. körül :$

2011. aug. 18. 11:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Az alapozó-szempillaspirál nálam nem is igazán számít sminknek, szóval ennyi bőven belefér.
2011. aug. 18. 11:34
 20/21 anonim ***** válasza:

Hatodik körül 12-13 évesen?Ez komoly?:O

Én most megyek hatodikba, 12 éves vagyok, a szüleim azt mondták akkor sminkelhetek, körömlakozzhatok ha középsuliba/gimnáziumba megyek, egyet is értek velük..

2011. aug. 18. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!