Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy 4 hete lövettem ki mindkét...

Egy 4 hete lövettem ki mindkét fülem 3. -ba, és most nagyon fáj az egyik, de miért?

Figyelt kérdés

fáj, és nem birok azon a fülemen feküdni, sajog egyfolytában , meg be van dagadva is, érzem. lehet hogy be van gyulladva? :O :(

16/L

a másik egyáltalán nem fáj.

2011. aug. 11. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát vagy be van gyulladva vagy úgy jártál mint a barátnőm hogy úgy lőtték ki a fülét hogy egy bizonyos idegi vagy nem is tudom már milyen pontot érintett neki és nem bírt létezni sem vele ! Ha be van gyulladva akkor úgy is látod hogy piros és gennyezik meg ha megfogod akkor olyan kicsit ragadós és büdös lesz a kezed :S . Ha meg semmi akkor meg az utóbbit mondom neked . Vedd majd ki vagy fertötlenítsd le . Jobbulást !
2011. aug. 11. 21:37
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi, kifogom venni és megtakarítom és lefertőtlenítem.

de meddig kell amúgy benne lenni az orvosi fülbevalónak , mikor lehet ki venni? mert nekem azt mondták hat hét mulva.

2011. aug. 11. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
6 hét :O ? Azért az durva szerintem 2-3 hét de én nem vagyok orvos :S és ők tudják mi a dolguk ! De ha fáj az mégsem állapot amúgy ha nem olyan hogy be van dagadva és gennyezve akkor kiveheted addig míg megtisztítod vagyis én kivettem és nincs semmi baja bár nekem csak kettő van . Amúgy szerintem az ki is lehet tapintani mert nekem is volt begyulladva de ezt a házi orvos is meg tudja mondani szóval ha nagyon fáj nem lesz baj ha meglátogatod pár percre legalább megnyugszol ha megtudod hogy mi a bajod :) és ajánlani tudom neked a jeget meg a kamillát szokták még azt hiszem .
2011. aug. 11. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!