Előző héten kedden lövettem ki a fülem és most fáj is meg viszket is mindkettő, ez baj?
Figyelt kérdés
3.-dikat lövettem mindkettőbe, és most egy pár napja elkezdett viszketni is mindkettő, ez mitől lehet?
mit csinálhatok vele? Kamillázzam? Mert amúgy kamilláztam is de aztán mindig el felejtettem megcsinálni.
2011. júl. 18. 11:13
1/9 A kérdező kommentje:
16/L
2011. júl. 18. 11:14
2/9 anonim válasza:
mivel a 3 lyuk. ottmár porcosabb picit afül. nekem 1 hónapig viszketett. és utana még igy néha néha begyulladt. de semmien gyogymodott nem alkalmaztam rá.néha amikormar nagyon rossz volt akkkor arcszeszes vattát tettem rá aztis csakazért h nehogy befertözödjön. november ota van meg mostmár nincs vele gondom
3/9 anonim válasza:
Betadinnal kenegetsd (gyógyszertárban szerezhetsz, ha úgy sem múlik el, akkor menj vissza a fülishez!
4/9 A kérdező kommentje:
uh nagyon köszi a választ. :) értem akkor.
hát már elég idegesítő hogy viszket -.-
de ha elmúlik majd akkor jó :)
2011. júl. 18. 11:31
5/9 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: köszi a választ, majd megpróbálom :)
2011. júl. 18. 11:32
7/9 A kérdező kommentje:
oké, köszi a választ :)
2011. júl. 18. 14:56
8/9 anonim válasza:
nekem 2hónapja lőtték, és ha piszkálom, még mindig fáj.
9/9 A kérdező kommentje:
:SSS nekem is fáj, de viszket is... de annyira idegesít :/
2011. júl. 18. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!