Porcba lövettem fülbevalót. Azt mondta a csajszi hogy ne forgassam, de mindenki más azt hogy forgassam. Mit kéne csinálnom?
Szerintem forgasd!Ha fáj,begyulladt,gennyesedik akkor vedd ki és rakj bele másikat!Ha az a fülbevaló van a füledbe amit ráraktak a gépre és úgy lőtték bele akkor azt nagyon nehezen lehet leszedni,és inkább előtt vedd ki és rakj bele sima dugaszos fülit mint később amikor fájni fog!Tapasztalat!
:D
hát köszönöm :) orvosi fém van benne,de erre mindenki azt mondta hogy semmiképp se vegyem ki 1-2 hónapig,csak ha begyógyult
és még egy kérdés.. betadine-nal kellene kenegetnem,de ezt mégis hogyan?melyik részét kenegessem?:D
szia!
nekem is porcba van lőve és nekem is azt mondták hogy ne forgassam, azóta be is gyógyult. Semmi kép ne vedd ki, én forgatni is 2hét után kezdtem, és kb kivártam a 2 hónapot amíg másikat tehettem belé. Semmi gond nem volt vele, nem fájt nem gennyezett. Amúgy én alkoholt tettem rá fertőtlenítés gyanánt, tudom hogy mostanában ezek a kencék a menők, de anno 12 éve mikor a többi fülbevalómat lövettem még az alkoholt javasolták szóval én maradok a számomra legjobbnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!