Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetszik? Mit gondolnátok ha...

Tetszik? Mit gondolnátok ha ilyet látnátok egy lányon?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 4. 13:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

"aki fontos "küldetést" vitt véghez.És igen én szerintem is azt tettem,hisz anyám alkoholista,apám próbálja fenntartani a családot,én itthon takarítok,mosok,néha főzök (egyszerűbb ételeket) és vigyázok az öcsémre."

bocs, de ez egyáltalán nem különleges... most alapból 5 közeli barátot tudnék mondani akik még szarabb helyzetben vannak és nem panaszkodnak hanem megtanulták így is szeretni az életet.. és nem izélnek hogy ez mekkora különleges dolog... de mindegy végülis te tudod én ezért max kiröhöglek.

és igaza volt annak aki mondta hogy 3 év múlva lehet már nem akarod... mert 3 év alatt sokat változik az ember és még mindig csak gyerek vagy, nem tudhatod biztosan hogy mit akarsz :) de mindegy, mondhatunk mi bármit, úgyis te leszel az okos meg különleges

2011. aug. 5. 15:55
 32/41 A kérdező kommentje:
te neked fogalmad sincs,hogy min mentem keresztül szóval ne okoskodj,anyám majdnem öngyilkos lett a szemem láttára,és egyszóval sem mondtam,hogy különleges vagyok,meg is mondtam,hogy nem érzem magamnak többnek senkinél se,és én amit eltervezek ahhoz hű is maradok,de mindegy te biztos okosabb vagy,mint bárki
2011. aug. 5. 15:57
 33/41 A kérdező kommentje:
mindegy,bármit is mondok én akkor is csak azért akarom csinálni,mert feltűnési viszketegségben szenvedek,szóval tök mindegy,inkább ne is írjatok,mert csak felhúztok a hülyésegeitekkel ..
2011. aug. 5. 15:59
 34/41 anonim ***** válasza:
nem, fogalmam sincs min mentél keresztül de te ennyit írtál le hogy EZEKET érzed a te 'különleges küldetésednek'. szóval én ez alapján tudok ítélkezni :) ne húzd már fel magad, ha arra reagálok amit te írsz :) amúgy elég gyerekes vagy, hogy így válaszolsz mindenkinek... nem kell kérdést kiírni, mi csak őszinték vagyunk. és nem mondtam hogy annyival okosabb vagyok vagy valami, és képzeld az én családomban is vannak problémák, de ez mindennapos dolog :) nőjj fel
2011. aug. 5. 16:09
 35/41 A kérdező kommentje:
hát inkább nem mondok semmit..
2011. aug. 5. 16:11
 36/41 anonim ***** válasza:
igen, szerintem se kéne látszik, hogy erre már nem tudsz mit :) sok szerencsét az élethez...
2011. aug. 5. 16:13
 37/41 A kérdező kommentje:
lol :)
2011. aug. 5. 16:18
 38/41 A kérdező kommentje:

amúgy elég rég írtam a választ,szóval gondolom napokig töprengtél rajta,hogy mit írj ;))

amúgy jól elterelődött a téma,ne az éltemet boncolgassátok,hanem azt,hogy tetszik vagy sem ennyit kértem,de látom túl sokat kértem

2011. aug. 5. 16:27
 39/41 anonim ***** válasza:
??? napokig töprengtem? ma találtam meg a kérdést, elolvastam az összes választ és utána írtam :) igen biztos napokig ezen gondolkozom, van nagyobb bajom is, minthogy mit írjak egy ilyen önfejű pisisnek. amúgy ez a tetkó csak azért jó mert EZ szépen van kidolgozva (de attól nem biztos hogy a tiéd is ilyen lesz) és jó képet csináltak róla :) de persze ha nincs mögötte semmi jelentés akkor értelmetlen. a tiéd mögött se lenne sok, de ha neked tetszik csináld meg nem az én bőröm.
2011. aug. 5. 18:56
 40/41 A kérdező kommentje:

nyugi,a város legjobb tetkóssal csináltatnám meg,hogy jó képet csinált az a géptől függ,meg persze a tetkótól is,de te ne aggódj,nagyon szép lesz ;)

amúgy ha én pisis vagyok akkor minek veszekszel itt velem?:D akkor te is az vagy

2011. aug. 5. 18:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!