Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetszik? Mit gondolnátok ha...

Tetszik? Mit gondolnátok ha ilyet látnátok egy lányon?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 4. 13:53
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
úgy látom te meg nem látsz,de mindegy
2011. aug. 4. 14:56
 22/41 A kérdező kommentje:
Amúgy meg honnan veszed,hogy nem fogom megcsinálni?Azért mert te olyan vagy,hogy mikor már odáig jutsz,hogy ott a lehetőség és nem csinálod meg vagy nem tetszik,az a te dolgod.Nem ezt az egy tetoválást szeretném,ezen kívül szeretnék még 2,és az egyik mellet kitartok már 2 éve,szóval erről ennyit.
2011. aug. 4. 14:59
 23/41 anonim ***** válasza:
amugy szerintem TE vagy a kepen, csak nem jönnek be a negativ kritikák...
2011. aug. 4. 14:59
 24/41 A kérdező kommentje:

lol jó hülye vagy :D

látszik,hogy nem értesz a szgépekhez,mert ha értenél már a névből le esne,hogy nem az enyém :)

na de ez van,ezt kell szeretni és elmondom még egyszer,mert látom néhányan nagyon szemüvegre lenne szükségük,ezért voltaképpen nagyba írom,hogy mindenki jól lássa: ELFOGADOM A KRITIKÁKAT,DE CSAK AKKOR HA NORMÁLISAN,SZÉPEN LE ÍRJÁTOK

2011. aug. 4. 15:01
 25/41 anonim ***** válasza:
miert nem linkelted be a kep cimet, minek töltötted fel megegyszer.?
2011. aug. 4. 15:05
 26/41 A kérdező kommentje:
off hallgass már :D ne kötekedj már annyit
2011. aug. 4. 15:06
 27/41 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem alapból nincs bajom a tetkókkal, de egy ilyenhez neked mi közöd? Tudom ez rondán hangzott, de... ez téged tükröz? Van valami mondanivalója? Csak akkor van értelme a tetoválásnak. Ide amúgy nem ajánlom, egy, hogy rohadtul fáj, kettő, hogy a hajtól nem is látszik.
2011. aug. 4. 15:38
 28/41 anonim ***** válasza:
Remélem 18 éves korodra meggondolod magad, mert ez túl nagy arra a helyre.
2011. aug. 4. 15:48
 29/41 A kérdező kommentje:
Persze,hogy van mondanivalója,mindennek van mondanivalója.Észak-amerikai indiánok számára a legszentebb jelképek közé tartozott a madártoll.Fejdíszként is használták,de legfőképpen a rangot akarták vele kifejezni.Ezzel nem azt akartam mondani,hogy én többnek tartom magam nálad,vagy bárki másnál,nekem gyerekkorom óta tetszettek a tollas emberek,hogy ide oda rohangáltak a tűz körül (oké,még mindig gyerek vagyok még mielőtt oltanátok).És a tollat nem csak úgy kapták az emberek,hanem aki tényleg megérdemelte,aki fontos "küldetést" vitt véghez.És igen én szerintem is azt tettem,hisz anyám alkoholista,apám próbálja fenntartani a családot,én itthon takarítok,mosok,néha főzök (egyszerűbb ételeket) és vigyázok az öcsémre.Éppenséggel ezért szeretném,és pont az a jó benne,hogy nem lehet olyan könnyen észrevveni.
2011. aug. 4. 15:56
 30/41 A kérdező kommentje:
amúgy még mindig jobb ennél,ami minimum minden ötödik emberen van : [link]
2011. aug. 4. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!