értem,köszi a válaszokat
amúgy ez nem én vagyok csak nekem ez megtetszett
amúgy látom ma sok mindenki bal lábbal kelt fel,de lehet,hogy csak hülye xd
elfogadom a kritikákat,de öcsém szépen nem lehet mondani,hogy bocsi nem tetszik?
így sz*r,úgy sz*r hát köszönöm
kurv*jó nap ezis mondhatom..
Igazad van! Most megyek és pi**án telefonálom magam a harsongó kakofóniáért.
Így javítom a véleményemet:
Kedves kérdező! Ez a különleges motívum, mely népi hagyományok mellett némi természetességhez való ragaszkodást és veleszületett vehemenciát is sugall, nem való oly' kecses tarkótájra, mint a képen látható hölgyé, hiszen a természetes szépségnek eme fokán csak rontani lehet ilyen művi, idegen, visszatetszést keltő ábrákkal, melyek leginkább képregénybe, nem pedig a női test egyik legvonzóbb tájékára valók.
Tisztelettel.
Pffúúúúj de szar!!!!!!!
:DD Nem ám, csak vicceltem. Annyira nem szar, mint ahogy itt írják egyesek, de mondjuk én sem csináltatnám meg! Bár nekem már van 1, és az bőven elég!
Itt ülök a szobába, egyedül, és ahogy az utolsó választ olvastam elkezdtem nevetni. :DD Nagyon nagy forma vagy utolsó! xD
Nekem tetszenek a tetoválások nőkön, de a füle mögött két toll... nem illik oda, idétlen.
Amúgy meg nem értem, mikor valaki megkérdezi ilyen dologra, hogy jó-e. Egy életre rajtad lenne, és annyira nem vagy biztos benne, hogy idegen embereknek kérdezed a véleményét? A te füled mögött lesz, mi közünk van hozzá.
Ha meg biztos vagy benne, akkor meg mit számít? Csak rosszul fog esni, mikor valakinek nem jön be.
Kíváncsinak szabad lenni, csak ha nem bírod elviselni a negatív kritikát, akkor legközelebb ne tegyél fel hasonló kérdést.
Ha meg ígyis-úgyis megcsináltatod 3 év múlva (amit erősen kétlek), akkor miért annyira fontos, hogy mi mit gondolunk? (:
A mai 14:33-asnak ~ Embeeeer, nagyonarcvaagy ;DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!