Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetszik? Mit gondolnátok ha...

Tetszik? Mit gondolnátok ha ilyet látnátok egy lányon?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 4. 13:53
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

értem,köszi a válaszokat

amúgy ez nem én vagyok csak nekem ez megtetszett

amúgy látom ma sok mindenki bal lábbal kelt fel,de lehet,hogy csak hülye xd

2011. aug. 4. 14:18
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Jól van na, ne szívd mellre, bocs, ha sértőt írtam, de akkor is gáz, te meg véleményre voltál kíváncsi, nem írtad, hogy velős nem lehet!
2011. aug. 4. 14:19
 13/41 A kérdező kommentje:

elfogadom a kritikákat,de öcsém szépen nem lehet mondani,hogy bocsi nem tetszik?

így sz*r,úgy sz*r hát köszönöm

kurv*jó nap ezis mondhatom..

2011. aug. 4. 14:22
 14/41 anonim ***** válasza:
87%

Igazad van! Most megyek és pi**án telefonálom magam a harsongó kakofóniáért.

Így javítom a véleményemet:

Kedves kérdező! Ez a különleges motívum, mely népi hagyományok mellett némi természetességhez való ragaszkodást és veleszületett vehemenciát is sugall, nem való oly' kecses tarkótájra, mint a képen látható hölgyé, hiszen a természetes szépségnek eme fokán csak rontani lehet ilyen művi, idegen, visszatetszést keltő ábrákkal, melyek leginkább képregénybe, nem pedig a női test egyik legvonzóbb tájékára valók.

Tisztelettel.

2011. aug. 4. 14:33
 15/41 anonim ***** válasza:

Pffúúúúj de szar!!!!!!!

:DD Nem ám, csak vicceltem. Annyira nem szar, mint ahogy itt írják egyesek, de mondjuk én sem csináltatnám meg! Bár nekem már van 1, és az bőven elég!

2011. aug. 4. 14:33
 16/41 anonim ***** válasza:
tetszik! csak nekem nem stílusom, de ha illik hozzád, akkor nagyonjóó
2011. aug. 4. 14:37
 17/41 anonim ***** válasza:

Itt ülök a szobába, egyedül, és ahogy az utolsó választ olvastam elkezdtem nevetni. :DD Nagyon nagy forma vagy utolsó! xD

Nekem tetszenek a tetoválások nőkön, de a füle mögött két toll... nem illik oda, idétlen.

Amúgy meg nem értem, mikor valaki megkérdezi ilyen dologra, hogy jó-e. Egy életre rajtad lenne, és annyira nem vagy biztos benne, hogy idegen embereknek kérdezed a véleményét? A te füled mögött lesz, mi közünk van hozzá.

Ha meg biztos vagy benne, akkor meg mit számít? Csak rosszul fog esni, mikor valakinek nem jön be.

2011. aug. 4. 14:43
 18/41 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok,szóval 3 év múlva csinálom meg és nekem tetszik,ha törik,ha szakad én akkor is megfogom csinálni,csak kíváncsi voltam,hogy nektek tetszik e egyáltalán,de látom itt már kíváncsinak se szabad lenni...
2011. aug. 4. 14:46
 19/41 A kérdező kommentje:
bocsánat,hogy élek egyáltalán
2011. aug. 4. 14:47
 20/41 anonim ***** válasza:

Kíváncsinak szabad lenni, csak ha nem bírod elviselni a negatív kritikát, akkor legközelebb ne tegyél fel hasonló kérdést.

Ha meg ígyis-úgyis megcsináltatod 3 év múlva (amit erősen kétlek), akkor miért annyira fontos, hogy mi mit gondolunk? (:

A mai 14:33-asnak ~ Embeeeer, nagyonarcvaagy ;DD

2011. aug. 4. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!