3/41 anonim válasza:
nna ha így akarja felhívni magára a figyelmet, akkor ott már régen baj van...egy szóval leírva - ahogy az első mondta - sz@r. A nő aki a képen van, bár csak a profilja van meg, valószínűleg bomba jó nő, akkor mi a franc f@szának ilyen sz@rt magára varratnia? Ettől lesz nagylány? Ugyan má', gyerekik...tessék má' felnőni, na!
4/41 anonim válasza:
Nagyon szép a lány nyaka meg úgy összességében is tényleg bomba csaj (már amennyi látszik), neki jól áll, bár semmi szüksége rá. Ha nem vagy túl jó nő, akkor viszont borzalmas...
5/41 A kérdező kommentje:
lol :D
2011. aug. 4. 14:07
6/41 A kérdező kommentje:
am kösz a NORMÁLIS válaszokat :)
am nekem ilyen a stílusom ;)
szóval ennyit erről
2011. aug. 4. 14:09
8/41 anonim válasza:
Szerintem az összes tetoválás ronda, mindenkin. :d Maximum valami kicsi.
9/41 anonim válasza:
Én írtam, hogy borzalmas, ha nem vagy jó nő, de ha hasonló lány vagy, akkor neked is jól állna. Mondjuk ekkora mintát akkor sem varratnék, de azon a részen elég szexi a tetoválás.
10/41 anonim válasza:
Nem tetszik és ha hosszas gondolkodás után sem tudnék jelentést bírálni neki, akkor divatból csináltatásra gondolnék és bár semmi jogom, de lenézném érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!