Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence alapozó? Megéri...

Essence alapozó? Megéri kipróbálni?

Figyelt kérdés

Most Miss Sporty So Matte alapozóm van, már elég kevés..:D és holnap akarok venni, de megfordult a fejembe az essence is. Mert használtam már Miss Sporty-s púdert is, aztán nemrég kipróbáltam az essence pure skin félét is, és sokkal jobban bejön :D Alapozóval is lehet így, merjem kipróbálni?

17/L

2011. aug. 3. 19:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%

nekem pont a drága alapozó cseszték tönkre a bőröm

az essence, s-he alapozók jöttek be..(olcsók)

2011. aug. 4. 07:30
 12/20 anonim ***** válasza:
-alapozók
2011. aug. 4. 07:34
 13/20 anonim ***** válasza:
69%

Tudod más szülei nem adnak egy Max Factoros, Vichys kozmetikumra pénzt, mert tudod nem mindenki teheti meg.

Amúgy az Essencevel semmi bajom,örülök hogy létezik ez a márka. Imádom. Majd ha saját keresetem lesz, beruházok majd jobbakra,de nekem ez is tökéletesen elég, és ha elolvasol pár szépségblogot, sokan imádják az Essence-t is, és hidd el, sokszor megelőzi a te nagy márkáidat :D

2011. aug. 4. 13:34
 14/20 anonim ***** válasza:

De egy alapozó nem attól jó hogy egy rakás csóró tini azt veszi mert akciós és elfedi a ragyáikat ezért nekik ez már jó is.

Egyszerűen nézz utána, eltömíti a pórusokat, nem tartós, kenődik, tele van olyan összetevőkkel amit normális ember nem szívesen ken a bőrére, ésatöbbi. Azért mert most menő ez a márka még egyáltalán nem jó. 1000 ft körül egyáltalán nem is fogsz olyat találni ami jó. Később majd 25 évesen meg a sok szartól úgy fogsz kinézni mint nagyanyád. Bár lehet neked több ráncod lesz. Kíváncsi lennék akkor majd mit kensz magadra.

2011. aug. 4. 14:47
 15/20 anonim ***** válasza:
az fm-es alapozót ajánlom. amiben uv szűrő és c vitamin is van. így nyáron nem égsz le. minősége a vichi-ével megegyező, vagy jobb. Vannak belőle minták, így ki si tudod próbálni, s nem kell egy egész flakont megvenni, s kidobni, ha nem jó. profi sminkszakemberek is tudnak segíteni a választásban, ha nem tudod, melyik passzol a bőrszínedhez :)
2011. aug. 4. 15:29
 16/20 anonim ***** válasza:

14:47

azért ennyire egyoldalúen se szabad megítélni a dolgokat

attól h vmi olcsó nem biztos h rossz

nem azért vesszük mert a sok tini megveszi hanem mert kedvező az ára és mert tényleg van akinek bevált

egy próbát megér

ha nem jön be legalább nem sajnáljuk annyira a kidobott pénzt..

2011. aug. 4. 16:54
 17/20 anonim ***** válasza:
egy mac ugyanúgy tönkre teszi a bőrét mint mondjuk egy essence..sminkes iskolát végeztem svájcban szóval csak tudom!!! két márka van ami tényleg nagyon jó és nem "teszi tönkre" a bőröd!!! de az meg már néhány jó módú embernek is drága.. :) szóval semmivel sem ártasz többet... csak a manhattant ne próbáld mert abba nehéz fémek vannak!:S
2011. aug. 4. 18:49
 18/20 anonim ***** válasza:
hiltonka: próbáld ki az fm-eset. nem fogsz csalódni benne, s az árában sem :)
2011. aug. 4. 18:53
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Hiltonka nem vagyok elszállva magamtól,csak annyira,hogy érdekel mit kenek a bőrömre.Erre nem sajnálom a pénzt,hogy minőségit vegyek és már mondtam,ha nem kapnám meg,összespórolnám,mivel elég sokáig kitart nálam,szerencsére nincs sok gond a bőrömmel,h vakolatként használjam:)
2011. aug. 5. 19:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet. Én is minőségi kozmetikumokat használok, Chanel a szemceruzám, Clinique az egyik alapozóm és a szempillaspirálom. A másik alapozóm, a Zuii nekem kicsit jobban bevált, mert nagyon világos bőröm van, és sajnos Clinique-ből nincs olyan árnyalat. Én imádom mindkettőt, a Clinique bőrbarát, a Zuii pedig organikus termék, teljesen bio.
2011. aug. 9. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!