Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence alapozó? Megéri...

Essence alapozó? Megéri kipróbálni?

Figyelt kérdés

Most Miss Sporty So Matte alapozóm van, már elég kevés..:D és holnap akarok venni, de megfordult a fejembe az essence is. Mert használtam már Miss Sporty-s púdert is, aztán nemrég kipróbáltam az essence pure skin félét is, és sokkal jobban bejön :D Alapozóval is lehet így, merjem kipróbálni?

17/L

2011. aug. 3. 19:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

most essence leárazások vannak

szóval megéri kipróbálni

max nem jön be sokat nem vesztesz

2011. aug. 3. 19:29
 2/20 anonim ***** válasza:
23%

Az Essence nem egy jófajta márka, azt semmiképp nem ajánlanám. Ha már normálisat akarsz akkor Vichy.

És ugyan nem tartozik rám, de nem értem minek egy 17 éves lánynak alapozó egyáltalán... a bőrhibákat kezelni kell, nem elfedni hogy még több legyen később.

2011. aug. 3. 19:31
 3/20 A kérdező kommentje:
ezresnél többet nem tudok alapozóra költeni sajnos.. a bőrömet is ápolom, szép is, de jobban érzem magam, ha azért van egy kis fedés rajta :)
2011. aug. 3. 19:33
 4/20 anonim ***** válasza:
nekem csonó essence cuccom van és elégedett vagyok velük
2011. aug. 3. 19:44
 5/20 anonim ***** válasza:
*csomó
2011. aug. 3. 19:44
 6/20 anonim ***** válasza:
Én pont ma vettem essence alapozót, asszem ilyen 990ft volt, de nekem nagyon bejön. Meg igen amúgy is leárazások vannak, a kisebb üvegcsés 299ft asszem. Kipróbálni megéri :)
2011. aug. 3. 19:49
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
Essence hab állagú alapozóját ajánlom. 1099 Ft, megéri az árát, mert erősen üti a magasabb árkategóriás márkával ellátott termékeket.
2011. aug. 3. 20:58
 8/20 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem nem!

Én az arcomra csak minőségi kozmetikumot kenem.Ezektől az olcsó "noname"-es sz*roktól kiráz a hideg.Egyszerűen nincs gusztusom magamra kenni.

Nálam egy alapozó elég jó befektetés,mert elég sokáig elég,így nem sajnálom rá a pénzt,+ inkább nem kennék rá semmit,mint az ilyen essence,lovely,miss sporty,catrice..stb

Nekem Astor van és van egy Max Factor is..Tudom,hogy ez se egy hűűű de nagy márka,de még nincs önálló keresetem,hogy egy Vichy-t vagy Mac-et beruházzak magamnak.

Ezt meg a szüleim kifizetik,ha nem fizetnék ki,a felét összespórolnám és a másik felét állnák! :D

2011. aug. 3. 21:20
 9/20 anonim ***** válasza:
*kenek
2011. aug. 3. 21:20
 10/20 anonim ***** válasza:
te utolsó kommentelő nagyon elvagy szállva magadtól!!! majd ha lancome, estee lauder, yves saint laurent, dior, chanel kozmetikumokat használsz akkor írd azt hogy xy szar. a vichy pedig pár száz forinttal drágább mint a max factor ami számodra húú de jó. (n) teszed a fejed semmireXD
2011. aug. 4. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!