Essence alapozó? Megéri kipróbálni?
Most Miss Sporty So Matte alapozóm van, már elég kevés..:D és holnap akarok venni, de megfordult a fejembe az essence is. Mert használtam már Miss Sporty-s púdert is, aztán nemrég kipróbáltam az essence pure skin félét is, és sokkal jobban bejön :D Alapozóval is lehet így, merjem kipróbálni?
17/L
most essence leárazások vannak
szóval megéri kipróbálni
max nem jön be sokat nem vesztesz
Az Essence nem egy jófajta márka, azt semmiképp nem ajánlanám. Ha már normálisat akarsz akkor Vichy.
És ugyan nem tartozik rám, de nem értem minek egy 17 éves lánynak alapozó egyáltalán... a bőrhibákat kezelni kell, nem elfedni hogy még több legyen később.
Szerintem nem!
Én az arcomra csak minőségi kozmetikumot kenem.Ezektől az olcsó "noname"-es sz*roktól kiráz a hideg.Egyszerűen nincs gusztusom magamra kenni.
Nálam egy alapozó elég jó befektetés,mert elég sokáig elég,így nem sajnálom rá a pénzt,+ inkább nem kennék rá semmit,mint az ilyen essence,lovely,miss sporty,catrice..stb
Nekem Astor van és van egy Max Factor is..Tudom,hogy ez se egy hűűű de nagy márka,de még nincs önálló keresetem,hogy egy Vichy-t vagy Mac-et beruházzak magamnak.
Ezt meg a szüleim kifizetik,ha nem fizetnék ki,a felét összespórolnám és a másik felét állnák! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!