Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence szempillaspirál-nektek...

Essence szempillaspirál-nektek melyik vált be? Annyi féle van nemtudom melyiket éri meg kipróbálni.

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem multi action false lashes mascara van/volt. Nagyon szép pillákat csinált, enyhe műszempilla hatása volt. Ha itthon vagyok, akkor ezt szoktam felkenni.

Ami nekem nagyon bejött az a Maybelline The Colossal Volum Express. Na attól gyönyörű a szempillám! :)

2011. márc. 7. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 féle Essence spirálom van, annyira nem jönnek be,de a legjobb a 3-ból a all eyes on me multi-effect szempillaspirál. De nekem eléggé "nehéz természetű" pilláim vannak, eleve hosszú,dús, és többet szoktak ártani, mint használni a spirálok.
2011. márc. 7. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hosszú,de világos és nem túl dús szempillám van.Az Essence Multi Action szempillaspirálját használom,és szerintem ez a létező legjobb szempillaspirál.Még hosszabbak tőle a pilláim,nagyon feketék,és nagyon dúsak.

Itt egy kép: [link]

2011. márc. 7. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem 2 van, a no limits vízálló, azt utálom, lehetetlen leszedni teljesen, viszont annyira azért nem marad ott hogy vízbe mehessek vele, és nem is dúsít meg hosszít, csak befesti feketére. A másik a volume to the max, ilyen piros, az elég jó, szépen különválasztja a pillákat, kicsit dúsít és kicsit hosszít is.
2011. márc. 7. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem ez vált be! műanyag a keféje, nekem szép szempilláim lettek tőle, nem ragadtak össze!

[link]

2011. márc. 7. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!