Hogyan szerezted be a sminkcuccaid?
Az érdekel, hogy fokozatosan vagy egyszerre többet, miket vettél elősször, milyen márka, kb milyen árkategória...
Hány évesen, mióta gyűjtöd, hol tárolod, szval minden.
Én például a mára nagyon nagyra gyarapodott sminkcuccaimat 1,5 éve gyűjtöm:)Fokozatosan vettem, max 4-et egyszerre.
Szinte mindent leárazásokban vettem, pár száz forintért.
Arcra való termékekből Vichyt,Giordani G-t használok.Ezek 4-5 ezer körül vannak.
Szempillaspirált, rúzsokat, szájfényeket, szemfestékeket mind akciósan szereztem be, vannak GG, Max Factor, Manhattan, Maybelline cuccaim, és Essence quattrom.
Nekem egy szemcerka volt az első sminkem, Jilian D-s és 2000 valamennyibe került:)
Én az ecseteimet általam készített tárolóban, a sminkcuccaim óriási cipősdobozban tárolom.
Nektek??
Utolsó én is így vagyok vele.
Voltam 1 hete a rossmannban és 3 Essence cuccot hoztam haza + NYC-ből is bevásároltam.
Ha Dm-be megyek akkor Manhattan rúzsokat, és szájféyneket szedek össze szinte mindig:S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!