Milyen márkájúak a sminkcuccaid?
Nekem rengetg sminkem van(egy kisebb börönd)a legtöbbje astor,avon,loreál,essence,rimmel,max factor.
Ezek beválltak,rájöttem hogy az olcsobbak is jok pl az essence.de alapozot csak drágát veszek mert az azért fontos.
régen csak drága spirált vettem de kiprobáltam az essence multi actiont és az is olyan jo,szoval váltottam.
A szemhéjpudereket ugy használom hogy benedvesitem az applokátort igy sokkal jobban kiadja a szint,igy az olcsobbak is megteszik.Az avon is nagyon jo föleg a ruzsai szájfényei.
Sok féle nagyon nagyon!!
De inkább márkátlanok!:)
Smink és fodrászkellékes egyben van és ott vettem őket szinte fél áron:)!!
Rengeted egy egész bőröndnyi van és még mindig kevés!!
A szemceruzáim nem magyarok!
A szempillaspirálom Nivea!
Az alapozóm miss porty!
Hét kb ennyih:D
De mivel szeretnék a divat szakmában dolgozni smink vagy ruha terén és ezért van ennyi cuccom:D:D!!De én is használom őket:D!
Csak azt írom le amit használok:)
*rimmel alapozó, vagy avon szinezett uv faktoros arc krém.
*miss sporty púder, manhattan csillámpúder
*miss sporty, sh-e, rimmel spirálok (a rimmel barna színű)
*miss sporty, avon arcpír
*alverde, avon, flor mar, oriflame szemhélypúder
*miss sporty szemtus
*miss sporty szemceruza (automata és nosrmál
*miss sporty száceruza
*avon care, miss sporty ultra shine szájfény
*dermacol, galex szemöldök ceruza
Persze nem mindet használom egyszerre.:) Inkább a szolid smikeket részesítem előnyben, javarészt testszínű~természetesnek ható mindegyik sminkcuccom:)
Nekem szinte minden sminkcuccom Maybelline,Astor,tehát olyanok amiket pl a dmben meg lehet venni,vagy egyéb drogériákban.
Van egy kedvelt lila színem és épp nem volt amikor kellett volna így megvettem egy drágább Dior szemhéjfestéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!