Van valami trükkötök? Mindig elkenődik a tusvonalam!
Valójában nem tussal csinálom, mert azzal csak még rosszabb volt a helyzet, hanem szemceruzával / tusceruzával (nem tudom hogy hívják). És hiába hagyom teljesen megszáradni, ha kinyitom a szemem, felül egy csíkban ottmarad a nyoma. Vagy például bulik végére az egész szemhéjam fekete foltos, és nagyon csúnya.
Próbáltam úgy is, hogy lealapozom előtte, úgyis hogy nem.. és semmi nem működik :(
Már nagyon sok fajta szemceruzát/tust/tusceruzát kipróbáltam, és mindegyikkel ugyanez a helyzet.
Szia, én is csak azt tudom mondani, hogy próbáld ki az essence zselés tusát, nekem is az van, és pl egész napos mászkálás meg eszeveszett bicajozás után sem kenődött el meg semmi. Nagyon szeretem :D
a másik javaslatom meg ha mégsem próbálod ki, akkor talán próbáld meg hogy felviszed a tust, és rámész vékonyan fekete szemhéjfestékkel, az nekem pl. a fekete szemceruzát is a helyén tartja, nem maszatolódik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!