Van valami trükkötök? Mindig elkenődik a tusvonalam!
Figyelt kérdés
Valójában nem tussal csinálom, mert azzal csak még rosszabb volt a helyzet, hanem szemceruzával / tusceruzával (nem tudom hogy hívják). És hiába hagyom teljesen megszáradni, ha kinyitom a szemem, felül egy csíkban ottmarad a nyoma. Vagy például bulik végére az egész szemhéjam fekete foltos, és nagyon csúnya.
Próbáltam úgy is, hogy lealapozom előtte, úgyis hogy nem.. és semmi nem működik :(
Már nagyon sok fajta szemceruzát/tust/tusceruzát kipróbáltam, és mindegyikkel ugyanez a helyzet.
Már pedig akkor szr a tus. Tusnak nem szabandna elkenődni.
A szemceruza meg ugye arra van, hogy kenjük de ne kenődjön. Azzal nem lehet szép "tusvoalat" mert nem arra való.
Egyébként vicces, hogy a DMes "márkás" tusok meg szemceruzák nekem se jöttek be. A 300 ftos kínais "Lara" viszont igen. Ha egyszer megszárad, olyan mint a gumi. Olyasmi vége van mint az alkoholos filcnek, de mártogatós.
2011. júl. 19. 02:50
2/13 A kérdező kommentje:
Nekem is van olyan, aminek a vége alkoholfilc-szerű, de annál is ugyanez van. Viszont akkor utána nézek ennek a Larának, hátha tudok valahol venni! köszi:)
2011. júl. 19. 02:59
3/13 A kérdező kommentje:
Mármint én ezt az "alkoholfilceset" hívom tusceruzának :)
2011. júl. 19. 03:00
4/13 anonim válasza:
Szerintem az a baj, hogy nagyon zsíros a bőröd! Papírzsepivel többször itasd a szemkörnyéked, és akkor nem fog kenődni!
2011. júl. 19. 08:28
5/13 anonim válasza:
Vagy hanyagold a francba és nem fog elkenődni. Legalább nem néznek k.rvának...
az első van nekem, mivel zsíros a bőröm oda kell figyelni egy idő után, de vékonyabb vonalnál nincs semmi
a 2. szemhéjtust nem vízállóként reklámozzák, pedig az és le nem jön
2011. júl. 19. 10:05
7/13 anonim válasza:
Nekme az előbb linkelt Essence gél állagú tus jött be nagyon. Szépen lehet dolgozni a hozzá kapható ecsettel, nem kenődik el és nagyon tartós.
2011. júl. 19. 12:09
8/13 anonim válasza:
Szia. Szerintem is próbáld meg a vízállót.Amit ajánlott a 10:05-ös elsőnek nekem is olyan van. Az a lényeg,hogy mielőtt elindulsz valahová, hagyd megszáradni!! Ezután már nem fog még akkor sem elkenődni ha felfelé nézel.A szemceruzát pedig felejtsd el, erre a célra ne használd,mert nem erre találták ki. :D
2011. júl. 19. 13:19
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem nekem is be fog válni, mert már nagyon sok mindent próbáltam.. Ilyet Rossmannban lehet kapni, ugye?
2011. júl. 19. 17:22
10/13 anonim válasza:
igen, az Essence pulttal rendelkező Rosmannokban mind van ilyen :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!