Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Túl dús haj véknyabbítására...

Túl dús haj véknyabbítására van trükkötök?

Figyelt kérdés
Van valakinek tippje, hogy, hogy lehet vékonyabb hajat csinálni a dúsból. Mert ha háromba fonom akkor is több hajam van mint másoknak ha egybe. Vékonyabbat szeretnék!
2010. ápr. 25. 22:57
 1/7 anonim válasza:
53%
Fodrász speciális "ritkító olló"-val szerintem tud segíteni. Megjegyzem, nagyon sokan cserélnének Veled:-))
2010. ápr. 25. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Inkább örülnél...
2010. ápr. 26. 01:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg lehet tépetni, akkor vékonyabb lesz, de szerintem az nem szép. Legalábbis nekem nem tetszik, de az a divat. Az sem mindegy, milyen hosszú a hajad, mert nem mindegyiknél ugyanúgy áll.
2010. ápr. 26. 15:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Mellesleg hosszú hajam van.
2010. ápr. 26. 15:26
 5/7 anonim válasza:
100%

Elárulok egy édes titkot: nekem is hatszáz kiló hajam van, Dunát lehet vele rekeszteni, utálom, és borzasztó rosszul áll, úgyhogy asszem csatlakozom a Kérdezőhöz, igenis lehet idegfeszítő az ilyen típusú haj,nem mindenki szereti, és valszeg ő is hülyét kap attól,ha meg akarják győzni róla,hogy örüljön neki. :))

Szóval: nekem félhosszú hajam van, és ráadásul bazi vastag szálú is, én ritkíttatni szoktam fodrásszal.Viszont!Kétféle módon szokták: vagy ritkítóollóval(szerintem ez a rosszabbik,ugyanis ettől egy csomó hajszál már a tövétől két centire le lesz vágva, ezáltal szálkásnak tűnik,mert elállnak a kis szálak), a másik pedig,és ez a jobb,hogy kb. fülmagasságig hagyják ahogy van, ezáltal megmarad a tartása felül, és onnét lefelé olló segítségével "megtépik", vagyis akár a felére kiritkítják a hajat.Majd utána a hajvasaló ajánlott, attól még vékonyabbnak tűnik a vége. Ez egyenes hajnál célravezető.

Én speciel nagy összegeket is hajlandó lennék azért áldozni,hogy a lósörény hullámos hajamat elcserélhessem egy vékonyszálú, egyenes, lelapuló frizuráért. :)))

2010. ápr. 26. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
én sem szerettem, de aztán megtépettem és már vasalnom sem kell a hajam, pedig sokan mondták, hogy úgy még jobb lenne, de nekem így is tetszik:)
2010. ápr. 26. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Közepesen vastag szálú, selyemtapintású, szögegyenes, hátközépig érő szőkés hajam van....

És dús hullámos hajat szeretnék....

2010. ápr. 26. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!