Túl dús haj véknyabbítására van trükkötök?
Elárulok egy édes titkot: nekem is hatszáz kiló hajam van, Dunát lehet vele rekeszteni, utálom, és borzasztó rosszul áll, úgyhogy asszem csatlakozom a Kérdezőhöz, igenis lehet idegfeszítő az ilyen típusú haj,nem mindenki szereti, és valszeg ő is hülyét kap attól,ha meg akarják győzni róla,hogy örüljön neki. :))
Szóval: nekem félhosszú hajam van, és ráadásul bazi vastag szálú is, én ritkíttatni szoktam fodrásszal.Viszont!Kétféle módon szokták: vagy ritkítóollóval(szerintem ez a rosszabbik,ugyanis ettől egy csomó hajszál már a tövétől két centire le lesz vágva, ezáltal szálkásnak tűnik,mert elállnak a kis szálak), a másik pedig,és ez a jobb,hogy kb. fülmagasságig hagyják ahogy van, ezáltal megmarad a tartása felül, és onnét lefelé olló segítségével "megtépik", vagyis akár a felére kiritkítják a hajat.Majd utána a hajvasaló ajánlott, attól még vékonyabbnak tűnik a vége. Ez egyenes hajnál célravezető.
Én speciel nagy összegeket is hajlandó lennék azért áldozni,hogy a lósörény hullámos hajamat elcserélhessem egy vékonyszálú, egyenes, lelapuló frizuráért. :)))
Közepesen vastag szálú, selyemtapintású, szögegyenes, hátközépig érő szőkés hajam van....
És dús hullámos hajat szeretnék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!