Milyen trükkötök van, hogy ne fájjon az epilálás?
Figyelt kérdés
Mivel kenitek be előtte,fürdés után jobb,vagy előtte,és milyen napszakban kevésbé fájdalmas?
Sajnos kerülöm az epilálást,inkább szőrtelenítő krémet, vagy borotvát használok.
Az viszont azért nem jó,mert pár nap után szúr!
nekem a lábamon is fáj,azt el se tudom képzelni,hogy hónaljon,és bikinivonalon epiláljak( gyantázni se szeretek, a szemöldökömet is csipesszel szedem ki)
Nagyon érzékeny a bőröm is sajnos.
Ti hogyan csináljátok?
2011. szept. 11. 10:01
1/2 anonim válasza:
Menszi után egy héttel. Fürdés vagy zuhanyzás után. Mindennap kend be a lábad krémmel. Epilálás közben hallgass zenét.Szerintem mindegy mikor, csak legyen elég időd. Feszítsd meg a lábad, az egyik kezeddel a bőröd, így kevésbé fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!