Mennyiert rakathatok koldok piercinget? ! Amugy ha meg nem vagyok 18 akkor kell szuloi beleegyezes? Vagy konnyen begyulladhat? A rakatas utan mikor mehetek strandra vagy szolariumba?
aha`...
nagyon koszike a valaszod :D
en is 16 vagyok es ha rakatok nyar vegen hogy nekem se idegesitsen standolaskor hogy begyullad meg ilyenek..
mar mdontam is anyumnak nem orult nekii de rem csak elfogadja :)):P
koszi pusz :)
Nekem 4 éve tették be 7000ft-ért piercinggel együtt.17 voltam nem kértek beleegyezést,unokahugom 14 volt tőle sem(neki most tetoválást csináltak,még nincs 18 és ahhoz sem).Begyullad e könnyen?Igen főleg ha érzékeny vagy rá mint én,sőt vadhús is nőhet mellé,ha mg olyan körültekintő és 100x tisztító is vagy mint én,aztán mehetsz a segbészetre mint én és száríttathatod le a husit.Azóta sincs piercingem sajnos(jojózik a súlyom:S),de amúgy nem kell megijedni,nem mindnekinél jön elő a hús,sőt bnőmnek kijött,kivette,öszeforrt,majd újra kilövette és semmi baja,úgyhogy én is ezt fogom csinálni ha végre lemegy a felesleg:).
Strandra menni?Első pár napban jó ha rajta van a kötés és úgy zuhizol,jobb nem fürödni akkor.A strand főleg friss sebbel veszélyes,úgyhogy ősszel rakasd be ha vége a szezonnak, a szoli friss sebbel szintn kizárva.Jah és ne ess abba a hibába amibe én ,h 70%os alkohollal fertőtlenítettem le(megjegyzem nekem nem fájt nem mart semmi),elég ha betadinnal és fertőtlenítővel kenegeted.És figyelj arra is,h kinél löveted ki,arra is h orvosi piercinget adjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!