Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyiert rakathatok koldok...

Mennyiert rakathatok koldok piercinget? ! Amugy ha meg nem vagyok 18 akkor kell szuloi beleegyezes? Vagy konnyen begyulladhat? A rakatas utan mikor mehetek strandra vagy szolariumba?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 éve 5000 ft-ért csinálták, de ebben benne volt a piercing is meg a szurás is. Akkor 16 voltam és nem kértek szülői beleegyezést. Ez elég változó, hogy kinek mennyire érzékeny mennyire gyullad be mennyire fáj stb. Nekem elég sokáig gennyedzet, de nem sokáig fájt, néha begyulladt, pedig mindennap fertőtlenítettem, meg tényleg odafigyeltem rá, de igazából teljesen tökéletessé nyaralás után vált. Lehet hülyeség de sztem a tengervíztől gyógyult be. Mert h az sós és akkor érted..:D Hát figyelj ha a strandos szoláriumos dolgot azért kérdezed mert h közeleg a nyár, akkor sztem ha most csináltatod meg, akkor nyáron már semmi probléma nem lesz és nyugodtan strandolhatsz, de kérdezz meg egy piercingest, de sztem max egy hónap lehet. De én ősszel csináltattam, h ne üsse a strandolást :)
2009. ápr. 2. 10:27
 2/4 A kérdező kommentje:

aha`...

nagyon koszike a valaszod :D

en is 16 vagyok es ha rakatok nyar vegen hogy nekem se idegesitsen standolaskor hogy begyullad meg ilyenek..

mar mdontam is anyumnak nem orult nekii de rem csak elfogadja :)):P

koszi pusz :)

2009. ápr. 2. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 4 éve tették be 7000ft-ért piercinggel együtt.17 voltam nem kértek beleegyezést,unokahugom 14 volt tőle sem(neki most tetoválást csináltak,még nincs 18 és ahhoz sem).Begyullad e könnyen?Igen főleg ha érzékeny vagy rá mint én,sőt vadhús is nőhet mellé,ha mg olyan körültekintő és 100x tisztító is vagy mint én,aztán mehetsz a segbészetre mint én és száríttathatod le a husit.Azóta sincs piercingem sajnos(jojózik a súlyom:S),de amúgy nem kell megijedni,nem mindnekinél jön elő a hús,sőt bnőmnek kijött,kivette,öszeforrt,majd újra kilövette és semmi baja,úgyhogy én is ezt fogom csinálni ha végre lemegy a felesleg:).

Strandra menni?Első pár napban jó ha rajta van a kötés és úgy zuhizol,jobb nem fürödni akkor.A strand főleg friss sebbel veszélyes,úgyhogy ősszel rakasd be ha vége a szezonnak, a szoli friss sebbel szintn kizárva.Jah és ne ess abba a hibába amibe én ,h 70%os alkohollal fertőtlenítettem le(megjegyzem nekem nem fájt nem mart semmi),elég ha betadinnal és fertőtlenítővel kenegeted.És figyelj arra is,h kinél löveted ki,arra is h orvosi piercinget adjon...

2009. ápr. 2. 16:48
 4/4 anonim válasza:
igaz, hogy 21vagyok, most csináltattam Kecskeméten, 5500 volt pier-rel együtt. Bőrtípustól függ a gyulladás. 1hónapig víz és szoli nélkül kell lennie hogy gyógyuljon, utána meg közben úgyis észreveszed ha nem voltál kellően óvatos, és begyullad. Amúgy itt kértek 18éves korig szülői beleegyezést!Szerintem ez piercinges/tetkós válassza... Amúgy biztos hogy ahol kérnek ott biztos a Te javad akarják és figyelnek rád, nem csak berakja, hogy pénze legyen!! Nem mindegy!!!
2009. máj. 4. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!