Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nyelv piercin begyulladhat?

A nyelv piercin begyulladhat?

Figyelt kérdés
6 napja csináltattam nyelv piercinget és szokott gennyezni, tudom hogy a köldök piercingnél meg a többinél ez oké de a nyelv piercingnél is szabad hogy gennyezzen.?
2010. febr. 27. 18:01
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogyha nem szabad hogy gennyezzen akkor mit csináljak vele? köszönöm a válaszokat előre is. (:
2010. febr. 27. 18:02
 2/9 anonim ***** válasza:
begyulladhat.
2010. febr. 27. 18:28
 3/9 anonim ***** válasza:

már be kellett volna gyógyulnia.Volt barátom csináltatott nyelvPC-t és 4nap alatt begyógyult.Nem ehetsz tejtermékeket,és olyat amiben élesztő van...

menj vissza pc-shez és ott megmondják mit csinálj!

2010. febr. 27. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Öblögess azzal, amivel eddig is, és ne egyél tejes cuccot, mert főleg attól gyulladhat be, meg fűszerest is kerüld, meg mákos, meg borsos, tudod te...

Nah, ha öblögetés (plusz én még tengeri sós vízzel is öblögettem) után kb 3nap múlva sem látod a javulást, akkor menj vissza, de szerintem amúgy is vissza kéne menned...vagy nem mondta? Hogy kicserélje rövidebb szárra, meg hogy megmondja mizu...

2010. febr. 27. 20:33
 5/9 A kérdező kommentje:

azt mondta 2 hét mulva cseréli ki. O:

ammeg még hiperolt higitottam fel és azzal csepegtetem most és hozza kifele belőlle a sok genyt. |:

2010. febr. 27. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is sokára gyógyult be, vagy két hétig gennyezett, kamillateával öblögess sokat+cataflamot ettem.Csak azzal meg vigyázni, mert fejbevááág...
2010. febr. 27. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:

cataflam?:O

azért ilyenekre ne szedjetek....nekem műtét utáni erős fájdalmakra adtak olyat...óvatosan függőséget okoz!!!!

2010. febr. 27. 21:27
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. valamilyen szinten megynyugodtam. :D
2010. febr. 28. 11:06
 9/9 anonim válasza:
A gyógyulás egyéntől függ, mindenkinél más más idő. Én azt ajánlom menj be a gyógyszertárba és vegyél CORSODIL-t. Ez egy antibakteriális szájöblögető, én csak ezt használtam, hamar meg is gyógyult.
2010. febr. 28. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!