Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményed az olyan...

Mi a véleményed az olyan srácokról akik sminkelik magukat? Fekete rúzs, szemcerka használatára, szóval a goth félékre gondolok

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 17:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Az én barátom is sminkeli magát néha... na de ezt nem úgy kell elképzelni h fekete bandaszemek meg fekete rúzs a száján... szolidan kihúzza a szemét és bele visz valami pluszt. Mondjuk vannak olyan fiúk akiknek pl Manson a példaképük. Azok nem véletlen festik magukat. Am szerintem ha nincs túlzásba víve akkor jól is állhat ;)
2009. okt. 28. 21:48
 12/18 EmilyRose ***** válasza:
61%
Rendkívül jól áll nekik, nekem elhiheted, nem egy ilyen egyént ismerek... Egyébként pedig nem is természetellenes és gusztustalan, mert talán pont az araboknál volt régen szokás a szem festése, de sajnos manapság kihalóban van ez a szokás...
2009. dec. 14. 05:31
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

Tetszik, habár vannak irgalmatlan elszúrások is.

Minden a kontextuson múlik, szóval farmer-póló-bakancs mellé ne fesd túl magad. Ha már mondjuk bőr vagy bársony van a képben, akkor lehet kicsit merészebb.

A srácoknak nem szokott jól állni az éles kontúrokkal kihúzott szerm mint pl a tus. Inkább 'ködös' szemceruza smink. Ha világosabb a szemed színe, inkább mélyszürkét válassz, de ha a szemöldököd és szemed mélybarna vagy fekete, nyugodtan lehet a smink is sötét.

Fekete rúzst ne eröltesd, inkább mélybordót vagy sötétlilát, sötétszürkét, kéket. Ha telt szád van, a rúzs travisan fog kinézni. Ha ez zavar, inkább csak a szemed fesd ki.

2010. febr. 12. 13:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön,szerintem jól néznek ki. =)
2010. jún. 16. 17:54
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
Oké, lehet érte utálni, de szerintem a fekete rúzs gusztustalan. Fiún, lányon egyaránt! Amúgy, ha a srác csak alkalmakkor húzza ki feketére a szemét, sztem azzal nincs semmi baj. [<-- profi megfogalmazás-.-'] Szóval mondjuk, hogy tetszik is, meg nem is^^"
2010. aug. 16. 19:02
 16/18 anonim válasza:

Imáádom *.*

kell egy ilyen, hol lehet kapni? : )

2010. aug. 28. 21:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs vele gond,ha jól néz ki az illető,illik hozzá és nem viszi túlzásba! A fekete körömlakk nekem nagyon bejön,de a szemceruza már..hááát... húzós.Mindent a józan ész keretein belül :D A goth pasik amúgy is gyönyörűek...:)
2011. jan. 22. 13:37
 18/18 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem (lány)
2013. okt. 17. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!