Ötödikben szemcerka és szempillaspirál!?
A sulinkban a tavalyi ötödikes lányok /szóval a mostani hatodikosok/ már javában sminkelték magukat. Nem korai ez még egy kicsit? Nem tudom, hogy én az idén mireszámíthatok. ennyire nagylánynak hiszik magukat már a többiek?
11/L
Szerintem is korai ez még. Azzal senki nem lesz nagylányosabb sőt szebb sem vagy lehet még csúnyább is lesz tőle.
Ráérsz még ezzel te is.
Sok valaki 18-20 évesen sem sminkeli magát sőt van olyan is aki soha és ugyan úgy tudnak ők is szépek és nőiesek lenni smink nélkül, ismerek 1-2 ilyen lányt :)
Igen,ennyira nagylánynak hiszik magukat.
És igen,korai.
Nem kell magad sminkelned,ráérsz ezzel:-)
Én 11 évesen semmilyen sminket nem használtam,14 évesen kezdtem el.
Szerintem tul sok a szemceruza + szempillaspiral.
Egy atlatszo szajfeny ok.
Bár bocsánat,de mi a baj vele?
Én is ötödikben kezdtem használni a szemcerkát.
És szerintem ettől nem lettem nagylány.Még mindig hasznlálok szemcerkát és náha szempillaspirált.
12/L
mikor én mentem 7.-be akor kezdtem magam sminkelni,mert az akkori baráti körömben az volt a menő...
szerencsére nemtudom hogyan,de benőtt a fejem lágya,és sokkal jobb barátaim lettek..és rájöttem h smink nélül is lehetek szép,sőt szebb mintha agyon festem magam..most 9.-be megyek,és csak néha egy kis szemceruzát hasznélok,vagy ritkán de tenyleg ritkán elfedem a szemkarikaim,de altalaban smink nélkü vagyok..tenyleg ritka ha festem magam-....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!