Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ötödikben szemcerka és szempil...

Ötödikben szemcerka és szempillaspirál!?

Figyelt kérdés

A sulinkban a tavalyi ötödikes lányok /szóval a mostani hatodikosok/ már javában sminkelték magukat. Nem korai ez még egy kicsit? Nem tudom, hogy én az idén mireszámíthatok. ennyire nagylánynak hiszik magukat már a többiek?

11/L

2010. aug. 25. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem eléggé korai... Bár a mi ált. sulinkban is voltak ilyenek. Én csak a gimiben kezdtem sminkelni magam, addig nem, maximum szempillaspirál fotózásra :)
2010. aug. 25. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is korai ez még. Azzal senki nem lesz nagylányosabb sőt szebb sem vagy lehet még csúnyább is lesz tőle.

Ráérsz még ezzel te is.

Sok valaki 18-20 évesen sem sminkeli magát sőt van olyan is aki soha és ugyan úgy tudnak ők is szépek és nőiesek lenni smink nélkül, ismerek 1-2 ilyen lányt :)

2010. aug. 25. 22:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen,ennyira nagylánynak hiszik magukat.

És igen,korai.

Nem kell magad sminkelned,ráérsz ezzel:-)

Én 11 évesen semmilyen sminket nem használtam,14 évesen kezdtem el.

2010. aug. 25. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Nekem is volt ilyen tévedésem kb. 13 éves korom körül, azt hittem laza leszek, de utólag visszanézve fiatal kislányokon inkább ijesztő és persze nevetséges a festék.
2010. aug. 25. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem tul sok a szemceruza + szempillaspiral.

Egy atlatszo szajfeny ok.

2010. aug. 26. 09:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Bár bocsánat,de mi a baj vele?

Én is ötödikben kezdtem használni a szemcerkát.

És szerintem ettől nem lettem nagylány.Még mindig hasznlálok szemcerkát és náha szempillaspirált.

12/L

2010. aug. 26. 10:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Még túl korai neked..semmi szükséged nincsen rá,és jobban teszed ha nem sminkelsz a tanárok sem nézik jó szemmel (van ahol még gimiben sem!) nem hogy egy ötödikes kislánynál.. nem ettől leszel nagy.. szerintem foglalkozz inkább a tanulással elhiheted lesz még bőven időd arra, hogy cicomázd magad..
2010. aug. 26. 14:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Minél fiatalabban kezdi magát sminkelni egy nő, annál korábban öregedik, csúnyul meg a bőre. Mostanában amúgy is a természetesség a trendi. Én 18 vagyok és szinte csak szempillaspirált használok egy kis szemcerkával.
2010. aug. 26. 22:18
 9/9 anonim válasza:

mikor én mentem 7.-be akor kezdtem magam sminkelni,mert az akkori baráti körömben az volt a menő...

szerencsére nemtudom hogyan,de benőtt a fejem lágya,és sokkal jobb barátaim lettek..és rájöttem h smink nélül is lehetek szép,sőt szebb mintha agyon festem magam..most 9.-be megyek,és csak néha egy kis szemceruzát hasznélok,vagy ritkán de tenyleg ritkán elfedem a szemkarikaim,de altalaban smink nélkü vagyok..tenyleg ritka ha festem magam-....:)

2010. aug. 27. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!