Mi a véleményed az olyan srácokról akik sminkelik magukat? Fekete rúzs, szemcerka használatára, szóval a goth félékre gondolok
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 17:19
1/18 anonim válasza:
Szerintem jól néznek ki. De csak azért mondom mert én is ilyen vagyok XD
2/18 anonim válasza:
Szerintem, mi goth srácok jól nézünk ki :P
De a goth lányok mindannyiunknál szebbek! :D
3/18 anonim válasza:
Egy jó kis koncertre elmegy, de a hétköznapokban még elég furcsa.
4/18 anonim válasza:
A Goth-os tényleg jól néz ki, de pl Rockereknek szerintem jól áll a fekete körömlakk és 1 kis szemcerka más nekem nem jön be ;)
5/18 anonim válasza:
Echte rockernek tartom magam, ezenkívül a goth stílust is szeretem, de nem szeretem ha a barátom több festéket használna mint én. De amúgy nem érdekel, mindenki úgy festi magát ahogy akarja. Amúgy ma a villamoson láttam egy srácot akinek francia műkörme volt. Azért ez már túlzás.
6/18 anonim válasza:
Fiún semmilyen sminket nem viselek el.
Se rockereken,se gótokon.
(30 éves örök rocker lány)
7/18 anonim válasza:
Lehet vaskalapos vagyok, de egy fiú ne sminkelje magát, maximum ha vannak bőrhibái akkor egy kis alapozó. Szerintem a túlzott smink egy lánynak sem áll jól, de egy fiúnak?! Nekem nem tetszik, de biztosan tetszik a goth lányoknak.
23/l
8/18 anonim válasza:
Fiúnak bármilyen smink?
U N D O R Í T Ó
Ha ennyire feltűnési viszketegségben szenved, találjon ki kevésbé gusztustalan dolgot...
9/18 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön ha valakinek jól áll :) Igaz a rúzst nem pártolom annyira sőt... Részemről a szemek kiemelése a nyerő az ajkakon max finom áttetsző ajakfény...
10/18 anonim válasza:
nekem jobban tetszenek ha kicsit sminkelik magukat mert azt jelenti h törődnek magukkal.. főleg itt magyarországon ritka h egy srác ápoltXD =D meg legalább kicsit érdekesebbek, nem oylan szürke mindennapos:P jó extrém:D(L) szeressük az olyat =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!