Hogyan tudnám rávenni anyukámat egy karika ajakpiercingre?
Figyelt kérdés
Anyukám szülinapomra (15.-re) megengedte volna az ajakpiercinget,de mikor mondtam neki,hogy nem egy kis "pont" lenne,hanem egy karika,azóta hallani sem akar a dologról.Azt mondta,majd csak akkor,ha már nem itthon lakom.Mit tegyek??Szentbeszédtől kíméljetek!Kérlek segítsetek,ez nekem nagyon fontos lenne a ballagásomra!!:)2009. márc. 19. 17:42
1/6 anonim válasza:
Ha nem engedi,akkor nem engedi. Mi nem tudunk vele beszélni csak Te. 15 évesen én még egy pici pontot sem engednék a lányomnak..na de ez most nem lényeg. Talán azért sem engedi,mert a pici pontból hirtelen karika lett. Mértnem maradtál a pontnál? És megkérdezhetlek,hogy miért olyan fontos a ballagásodra? Köszi :)
2/6 anonim válasza:
beteszed a pontot ... hagyod hogy begyogyuljon (kb 2 het) ... aztan valtogatod karikara mikor anyuci nem latja ... es kis zacskoban amiben az uzletben is csomagoljak fertotlenitve(!) magadnal tarthatod es mikor nem vagy othon akkocs kicsereled... jobb otletem nincs ...
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,főleg a 2.-at!!:)) Végül is én is így képzeltem el,csak nem voltam benne biztos,hogyha pontot rakatok be,akkor a karikát is bele tudom,mert a pont általában lejjebb van...
Azért lenne olyan fontos,mert állandóan kis kényeskedő libának tartanak az oszt. társaim,akinek semmit nem engednek meg a szülei,pedig rocker vagyok.A kényeskedő meg egyáltalán nem igaz,csak ők olyan emberek,akik szeretik a másikat piszkálni,és velem kapcsolatban épp ez jutott eszébe a "kitalálónak"...
2009. márc. 19. 21:43
4/6 anonim válasza:
Van egy jó tippem:mond meg anyudnak h év végén xy tantárgyból javítani fogsz.Suli idő alatt meg kilöveted,berakod a karikát és a szüleid annyira meg fogják szokni h az ígéretedből nem lesz semmi.Na meg ha mégis emlékezni fognak rá akk jöhet a régi jól bevált szöveg:"na de anyu,én megpróbálta,de a tanár csak azért nem adtam meg a jobbik jegyet,mert szerinte egész órán beszéltem,pedig ez nem igaz.A padtársamnak nem állt be soha a szája..."blablabla,valamit hasonlót ki lehet próbálni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi,ez jó ötlet!!Kipróbálom!:)
2009. márc. 20. 12:16
6/6 anonim válasza:
Én 16 éves voltam mikor karikát rakattam az orromba. A szüleim nem engedték, de mégis bekerült :) Mostmár nincs ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!