Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tudnám rávenni anyukáma...

Hogyan tudnám rávenni anyukámat egy karika ajakpiercingre?

Figyelt kérdés
Anyukám szülinapomra (15.-re) megengedte volna az ajakpiercinget,de mikor mondtam neki,hogy nem egy kis "pont" lenne,hanem egy karika,azóta hallani sem akar a dologról.Azt mondta,majd csak akkor,ha már nem itthon lakom.Mit tegyek??Szentbeszédtől kíméljetek!Kérlek segítsetek,ez nekem nagyon fontos lenne a ballagásomra!!:)
2009. márc. 19. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem engedi,akkor nem engedi. Mi nem tudunk vele beszélni csak Te. 15 évesen én még egy pici pontot sem engednék a lányomnak..na de ez most nem lényeg. Talán azért sem engedi,mert a pici pontból hirtelen karika lett. Mértnem maradtál a pontnál? És megkérdezhetlek,hogy miért olyan fontos a ballagásodra? Köszi :)
2009. márc. 19. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
beteszed a pontot ... hagyod hogy begyogyuljon (kb 2 het) ... aztan valtogatod karikara mikor anyuci nem latja ... es kis zacskoban amiben az uzletben is csomagoljak fertotlenitve(!) magadnal tarthatod es mikor nem vagy othon akkocs kicsereled... jobb otletem nincs ...
2009. márc. 19. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,főleg a 2.-at!!:)) Végül is én is így képzeltem el,csak nem voltam benne biztos,hogyha pontot rakatok be,akkor a karikát is bele tudom,mert a pont általában lejjebb van...

Azért lenne olyan fontos,mert állandóan kis kényeskedő libának tartanak az oszt. társaim,akinek semmit nem engednek meg a szülei,pedig rocker vagyok.A kényeskedő meg egyáltalán nem igaz,csak ők olyan emberek,akik szeretik a másikat piszkálni,és velem kapcsolatban épp ez jutott eszébe a "kitalálónak"...

2009. márc. 19. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Van egy jó tippem:mond meg anyudnak h év végén xy tantárgyból javítani fogsz.Suli idő alatt meg kilöveted,berakod a karikát és a szüleid annyira meg fogják szokni h az ígéretedből nem lesz semmi.Na meg ha mégis emlékezni fognak rá akk jöhet a régi jól bevált szöveg:"na de anyu,én megpróbálta,de a tanár csak azért nem adtam meg a jobbik jegyet,mert szerinte egész órán beszéltem,pedig ez nem igaz.A padtársamnak nem állt be soha a szája..."blablabla,valamit hasonlót ki lehet próbálni.
2009. márc. 19. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi,ez jó ötlet!!Kipróbálom!:)
2009. márc. 20. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 16 éves voltam mikor karikát rakattam az orromba. A szüleim nem engedték, de mégis bekerült :) Mostmár nincs ott.
2010. márc. 16. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!